Are doar 23 de ani, dar părinții cred că nu se va mărita niciodată, susțin că are un comportament prea băiețos, părul prea scurt și multe alte „detalii” care contravin regulelor din India. Din toate aceste motive i-au creat un „CV matrimonial” fără știrea fetei. Vezi mai jos ce a făcut Indhuja Pillai, când a aflat ce „i-au făcut” părinții.

O femeie din India a rămas frustrată când a văzut pe Internet un „CV matrimonial” în care apar date „neveridice” despre ea. Indhuja Pillai în vârstă de 23 de ani, din Bangalore a devenit cunoscută pe rețelele de socializare după ce a rectificat conținutul CV-ului scris de părinții săi, fără acordul ei.

Femeia a scris pe blogul său despre profilul creat de părinții săi: „Iată ce era scris: Nume: Indhuja, profesie: Inginer Software. Atunci mi-am zis, ce naiba se întâmplă, eu nu sunt nici inginer de profesie și nici nu sunt disperată că voi rămâne nemăritată.”

Indhuja a examinat minuțios CV-ul scris de părinți și a decis să-l rectifice cu date reale despre ea, astfel a scris: „Pentru toți care are tupeul de a-mi cere mâna.”

„Despre mine: port ochelari și nu sunt o risipitoare de bani. Am părul scurt și nu intenționez să-l cresc în viitorul apropiat. Detest dramele, nu privesc televizorul și nu citesc. Nu sunt o femeie ca toate femeile. Caut un bărbat, de preferință cu barbă, care este pasionat de călătorii. Cineva care câștigă pentru sine și nu-și urăște slujba. Puncte suplimentare atribui pentru cei care urăsc copiii. Dar și pentru un om cu o personalitate impresionantă. Să aibă o voce plăcută. Ar trebui să fie în măsură să întrețină o conversație cel puțin 30 de minute.”

La care a mai adăugat: Dacă credeți că vă regăsiți în aceste „descrieri”, vă recomand să vă mai gândiți un pic. Dacă totuși sunteți sigur, vă sugerez să arătați acest profil părinților dvs.”

După doar 48 de ore, CV-ul Indhujei a creat adevărate dispute pe Internet, iar printre bărbații care i-au dat un răspuns erau și cei din Australia, dar și Canada.

Indhuja are acum poziția celei mai moderne fete din India – o femeie căreia nu i-a fost frică să conteste percepția tradițională despre feminitatea indiencelor.

În urma acestui „incident”, femeia a ajuns și în știrile BBC, care au făcut un reportaj despre ea și îl vor publica în data de 8 martie pe postul său de televiziune.

Din nefericire pentru ele, foarte multe fete din India se ciocnesc cu aceeași situație, părinții lor le bat la cap să se căsătorească fără să se gândească prea mult pentru că „îmbătrânesc”. Acum, fetele iau exemplul Indjujei și demonstrează părinților cât de greșită este percepția acestora.

Sursa/foto: dailymail.co.uk

Distribuie articolul: