După ce toată presa a vuit, acum doi ani, că un mare actor de teatru și film al anilor ’80 a ajuns în stradă, acesta este tot mai des în atenția publicului. Gheorghe Grâu s-a filmat deja într-o producție video, este prezent la emisiuni peste hotare și își publică poeziile într-un portal web autohton. Mai nou, actorul ar putea fi admirat în curând chiar de pe scena naționalului din Chișinău.

Gheorghe Grâu are acum un cont de Facebook, comunică cu admiratorii și amicii săi virtuali și este angajatul Teatrului Național „Mihai Eminescu” din capitală. 

Gheorghe Grâu

Gheorghe Grau

„Gheorghe Grâu este angajatul Teatrului nostru, este responsabil de secția arhivă. Ne gândim foarte serios ca pe viitor să-l încadrăm și în activitatea concertistică a instituției, așa că nu excludem să-l admirați în curând pe scena naționalului, în rolul său de actor”, ne-a declarat Petru Hadârcă, directorul instituției de cultură.

Amintim că Gheorghe Grâu a revenit pe marele ecrane, după o absență de mai bine de 15 ani, în vara anului 2012, în scurt metrajul „În cosmos”. Actorul s-a filmat în peliculă alături de un tânăr din breaslă, colegul Sergiu Voloc.

Foto: Captură, facebook.com

Distribuie articolul: