Rihanna topless nu mai uimește pe nimeni! Cât timp fanii așteaptă cu nerăbdare lansarea celui de-al 8-lea album din cariera artistei lor favorite, Rihanna le bucură ochii cu un pictorial incendiar pe care l-a realizat pentru copertă celui mai nou număr al revistei i-D. Vedeta a apărut din nou la bustul gol.

Este considerată una dintre cele mai cameleonice artiste din lumea muzicală, obișnuind adesea să se joace cu look-ul ei. Este schimbătoare, dar și extrem de îndrăzneață, întrucât nu de multe ori a șocat prin aparițiile ei și pictorialele pe care le-a realizat. De această data, Rihanna a reușit din nou să stâneasca interesul printr-o ședință foto incendiară pe care a realizat-o pentru coperta celui mai nou număr al revistei i-D.

rihanna

Rihanna afișează un look inspirat din stilul anilor ’90 și are o atitudine cât se poate de îndrăzneață. Cu părul prins în codițe împletite, ruj într-o nuanță închisă de maro și machiaj smokey eyes, Rihanna flirtează cu obiectivul aparatului de fotografiat, iar imaginile rezultate sunt de-a dreptul spectaculoase.

rihanna

Unde mai pui că în câteva dintre imagini, Rihanna apare topless, etalându-și tatuajele care-i acoperă trupul. Ședința foto a fost realizată în Paris și poartă semnătura Paolo Roversi.

rihanna

În curând, artistă va lansă cel de-al 8-lea album din carieră, material discografic ce se numește simplu „R8”. În plus, pregătește o colaborare de senzație cu Sir Paul McCartney și Kanye West, piesă pe care cei trei o vor cântă pe scenă Premiilor Grammy, la începutul lunii februarie.

SURSA