Diplomați, femei de afaceri, politicieni, sportivi celebri şi artiști, împreună cu reprezentanți ai Clubului Internațional al Femeilor din Moldova (CIFM) vor fi modele pentru o seară și vor prezenta pe podium piese vestimentare, încălţăminte şi accesorii ale brandurilor moldovenești în cadrul celei de-a patra ediții a show-ului de modă Moldova Autumn Fashion Walk 2013. Duminică, 15 septembrie, cu începere de la ora 17.00, Chișinăul devine capitala modei autohtone. Cele mai noi colecții de haine pentru maturi și copii, încălțăminte și accesorii vor fi prezentate la Autumn Fashion Walk 2013. Evenimentul de caritate ce se ține la „Leogrand Hotel & Convention Center” (Mitropolit Varlaam 77) este organizat de CIFM în parteneriat cu Asociaţia APIUS, cu suportul proiectului Creşterea Competitivităţii şi Dezvoltarea Întreprinderilor II (CEED II) al Agenţiei Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID).

Show-ul de modă este parte din marea campanie „Din ♥ branduri de Moldova”, care are scopul de a promova brandurile autohtone și de a motiva consumatorii să aleagă piese vestimentare, încălţăminte şi accesorii produse în Moldova. Industria uşoară oferă femeilor din Moldova cel mai mare număr de locuri de muncă, contribuind la prevenirea migraţiei ilegale a oamenilor în căutarea unui venit stabil acasă.

Autumn Fashion Walk 2013 se desfăşoară sub patronajul primei doamne a Republicii Moldova, doamna Margareta Timofti. La show vor fi prezentate peste 25 de branduri moldoveneşti şi colecţii prêt-à-porter ale tinerilor designeri şi studenţi. Banii colectaţi în cadrul evenimentului vor fi utilizaţi pentru a susţine educaţia în domeniul industriei uşoare. Detalii despre achiziționarea biletelor și organizare le puteți găsi aici.

Distribuie articolul: