Dacă pentru unii vacanța s-a sfârșit și chiar de ieri sunt la muncă, Natalia Barbu mai zăbovește nițel pe vârf de munte. Are și pentru ce: artista se odihnește pe cinste în compania celor mai bune prietene! De la bazin până în zăpadă, cu picioarele goale, e doar un pas, iar schiurile și snowboard-ul sunt chiar pentru ea!

prietene

Așa au anunțat-o pe Natalia Barbu prietenele cele mai bune că vin către ea. Printre ele și creatoarea de încălțăminte Irina Calancea, care este cunoscută pentru că i-a făcut în ultima vreme cele mai multe încălțări artistei originare de la Chișinău. Fetele s-au cazat în Poiana Brașov, România și se pare că se distrează pe cinste. Am aflat tot din pozele distribuite pe o rețea de socializare, că Natalia Barbu se călește după tradiția rusească: din bazin în zăpadă și invers!

sota cu fetele

sota in zapada

„Bate vântul, frunza-n dungă, cântăreții nu-i alungă :))))”, a mai scris Natalia Barbu pe contul său personal de Facebook, comentând o poză în care interpreta stă călare pe un snowboard, gata să coboare muntele. (poza titlu)

cu fetele

Precizăm că în prima zi din 2015, Natalia Barbu se declara încântată de Alpii francezi, unde a încercat aceeași metodă de călire.

Natalia Barbu

Natalia Barbu

Foto: facebook.com

Distribuie articolul: