Valentina Nafornița, celebra soprană de la Cuhnești, Glodeni, marchează o nouă reușită în carieră. Acum, vocea sa va putea fi admirată și la Opéra National de Paris. Moldoveanca se declară mândră de această performanță.

cats

Vocea de Aur a Republicii Moldova, deținătoare a celei mai înalte dintre cele 5 categorii ale vocii omenești, și-a împărtășit marea noutate pe rețelele sociale, anunțându-și fanii despre stabilirea sa la Paris în noul sezon.

page

„Sunt prima zi la muncă! Sunt foarte fericită să-mi încep noul sezon la Opéra National de Paris (Opéra Bastille). Să aveți un sezon cât mai frumos, dragii mei colegi și prieteni”, comunica soprana, la mijlocul lunii august, când și-a început repetițiile pentru prima ieșire pe scenă.

❤️❤️❤️ #dress #operahouse #soprano #amazing #costume #valencienne

A post shared by ValentinaNafornita (@valentinafornita) on

Artista de 30 de ani a sosit la Paris însoțită de soțul său –  baritonul Mihai Dogotari.

1

Amintim că soprana este deja solistă la Opera Națională București și la Operei de Stat din Viena. Valentina a urmat și un an de studii la Opera de Stat din Viena, după terminarea masteratului din capitala României.

Mai nou, interpreta anunță că va evolua la Konzerthaus Berlin pe 27 august, alături de Moldovan National Youth Orchestra și Gabriel Bebeșelea.

Duminică, 27 august, la ora 20:00, cu prilejul Zilei Naționale a Republicii Moldova și aniversării a 25-ea de la…

Posted by Macovenco Roman on 23 August 2017

Foto: Instagram, Facebook