Deja de mai bine de un an sportul a devenit un mod de viață pentru interpreta ucraineană Nastya Kamenskykh. Artista a slăbit mai bine de 3 mărimi grație unei abordări noi și anume a antrenamentelor ghidate de un profesionist, cu un program de alimentație stabilit de acesta.

După ultima operație pe care și-a făcut-o la picioare, dar și perioada de recuperare, Nastya Kamenskykh a revenit la programul intens de sport!

Cine e antrenorul care a motivat-o pe Nastya Kamenskikh să-și sculpteze un corp de milioane

Antrenorul vedetei – cel care a ajutat-o să obțină un corp atât de bine sculptat, a decis să o scoată pe Nastya în parc, pentru „ședințe” intense de jogging!

„Încă de la 6:00 am cucerit Grădina Botanică alături de Andrei Khomytski. În premieră, după 7 luni, am alergat. Tocmai 45 de minute. Sunt un om nespus de fericit! În luna aprilie, vreau să particip la un maraton pe lungimea de 5 sau 10 kilometri”, spunea vedeta, recent.

Alergările matinale ale Nastyei continuă și acum. Azi dimineață, alături de ea și antrenor, la sport a mers și partenerul de scenă al vedetei – Potap, cel cu care artista ar avea o relație.

Pe inelarul Nastyei Kamenskykh a apărut o bijuterie! Fanii spun că e un inel de logodnă

Ce spune interpretul Potap despre faptul că ar planifica să se însoare cu Nastya Kamenskykh

Artista vă îndeamnă să ieșiți diminețile la alergat, ca să vă umpleți de energie și adrenalină!

Foto: Instagram

Distribuie articolul: