După ce l-a anunțat printr-o conferință chiar în locul unde acesta s-a filmat, Dima Trofim a lansat pe internet un clip nou, primul din cadrul proiectului său solo. Piesa romantică are un videoclip pe măsură, în care Dima suferă din dragoste. Obiectul amorului este nimeni alta decât Iulia Vântur, care joacă rolul femeii fatale, pe care basarabeanul o are, într-un final, în pat.

Piesa pe care o cântă membrul trupei LaLa Band este o frumoasă colaborare dintre basarabenii din muzică, stabiliți la București. Piesa este compusă de Radu Sîrbu și Sianna și a fost produsă de Rassada Music, casa de producție a ex-membrului O-Zone. Dima Trofim a ajuns aproape accidental să o interpretze.

Dima Trofim

Despre cum s-a întțmplat totul, Dima a povestit: „La invitația lui Radu am ajuns la studio, am ascultat piesa și mi-a plăcut mult din prima. Am tras rapid ghidul vocal, ca să ne dăm seama cum sună și dacă este potrivită pentru vocea mea și așa a rămas. Deși piesa a mai fost înregistrată cu alte două mari voci din industria muzicală românească, mie mi s-a potrivit ca o mănușă, așa că pot spune că piesa m-a ales pe mine”.

Videoclipul piesei „Cerșesc iubire” a fost filmat în București, la Press House Ballroom, pentru ca opulența locului să dea un plus de stil poveștii de dragoste neîmpărtășite. La imaginea luxoasă a contribuit și prezența Iulie Vântur, care s-a distrat copios cu rolul de femeie lipsită de scrupule și divă cu intenții dubioase. De regie s-au ocupat Mariana Marinescu și Ana Sîrbu, alături de directorul de imagine Maxim Chisnicean, notează 1music.ro.

Distribuie articolul: