Nu-și dorește o producție de Bollywood, însă i-ar plăcea să aibă un succes măcar la fel de răsunător. Dima Trofim, basarabeanul din trupa Lala Band, va filma primul videoclip din cariera sa alături de prezentatoarea ProTv și actrița de Bollywood, Iulia Vântur. Jurnalista sexy va fi femeia fatală din viața lui Dima, cel puțin în clip.

Noul single „Cerșesc Iubire” al lui Dima, produs de Radu Sîrbu, Rassada Music în colaborare cu Media Pro Music va aduce o schimbare majoră de stil în cariera muzicală a conaționalului nostru, iar videoclipul piesei care se anunță a fi unul incendiar și va beneficia de multe surprize.

stai cu mine

iulia vanturFilmările vor avea loc în incintă unuia din cele mai generoase spații din București, Press House Ballroom, iar povestea videoclipului va fi una extrem de pasională transformându-se într-o adevărată bătălie pentru protagoniștii acesteia, Dima și invitată sa specială Iulia Vântur, care va juca rolul femeii fatale din viața personajului masculin, scrie 1music.ro.

Dima TrofimÎntr-un interviu acordat revistei noastre acum câteva luni, Dima declara: „Acum, pe lângă serial și concerte, producătorii m-au împins să încep acolo cariera mea solo. Va fi ceva foarte diferit decât ceea ce făceam aici, voi lucra și cu alți oameni, va fi un gen total de show – de la coregrafie, muzică și așa mai departe”.

La capitolul dragoste, Dima Trofim spunea că este liber: „Inima mea este liberă… pentru o iubire mare! Îmi place să zic că am șanse cu fetele, vreau să fiu cel care cuceresc. Sunt băieții golani, dar nu într-atât. Îmi plac mult fetele, dar atunci când simt că ea e – îmi place s-o cuceresc. Le mulțumesc enorm tuturor celora care îmi scriu pe site-urile de socializare, care mă apreciază pentru munca mea, încerc să le mulțumesc personal tuturor, pe cât îmi reușește. E foarte frumos, pe mine nu mă tachinează și nu mă terorizează nimeni. E o „terorizare” extrem de frumosă – spre asta am tins”.

Distribuie articolul: