Cântărețul rus Dima Bilan le dă noi motive de griji fanilor. Astăzi, artistul a fost internat de urgență la spital, acuzând probleme serioase de sănătate.

După câteva zile în care a luptat cu o simplă răceală, organismul artistului pare să-i fi cedat, oprindu-l din programul activ de concerte:

„Ura, bronșită! Minunat de tot. Iau măsurile necesare, dar mi s-a spus că trebuie să stau la spital câteva zile și să nu caut nimic altceva”, a mărturisit Dima Bilan, într-o postare virtuală, făcută pe Instagram în după-amiaza acestei zile.

Artistul și-a pus fanii pe gânduri și anterior, atunci când le-a demonstrat cât de mult a slăbit și ce program încărcat de activități îi consumă sănătatea în fiecare zi.

Продолжение эпопеи !!! / Epopee to be continued !!!

A post shared by bilanofficial (@bilanofficial) on

Atunci însă, Bilan îi asigura pe toți că asta e alegerea lui și că viața sa nu este în pericol:

„Am decis că e timpul pentru o detoxifiere, întrucât evoluțiile în cadrul concertelor nu mereu mă ajută să respect un regim alimentar echilibrat. În ianuarie am fost pe punctul de a dezvolta o gastrită, iar din acest motiv am decis să-mi ascult organismul mai atent și să am o atitudine mai serioasă în legătură cu starea mea de sănătate. În prezent, fac sport și consum crudități. Mănânc des și din porții mici. Dimineața, mă străduiesc să consum terciuri. Am devenit doar mai selectiv în legătură cu tot ce mănânc”, spunea atunci artistul.

 

Foto: Instagram

Distribuie articolul: