Talentul o duce pe Iuliana Beregoi tot mai departe în lume. Orheianca de numai 12 ani și-a luat inima-n dinți și a decis să-și încerce norocul la concursul rusesc de talente printre juniori Golos.Deti Rusia. Două scaune întoarse spre ea, multe laude și muuulți fani în Rusia - cu asta a fost „răsplătită” moldoveanca deja devenită celebră în Republica Moldova și România.

Eleva centrului de dans și vocal „SIS N BRO” a trecut etapa audițiilor pe nevăzute la proiectul Голос Дети (The Voice Kids Russia).

Concurenta a ales să interpreteze piesa „Skyfall” din repertoriul cântăreței britanice Adele, reușind să întoarcă 2 scaune. Primul a fost cel al lui Dima Bilan, apoi și cel al lui Nyusha. Cei doi artiști au rămas vrăjiți de oscilațiile, puterea și siguranța din vocea Iulianei.

„Am vrut să apăs butonul, dar cum colegii îl apăsaseră deja, mi-am zis că nu mai particip și eu la această alegere. Aveți niște note joase de excepție, ceea ce e o mare raritate. Le-ați ținut perfect. Notele de vârf urmează să fie muncite. Piesa a fost grea, dar v-ați descurcat de minune”, i-a spus Valery Meladze.

„M-au vrăjit vibrațiile la ridicarea și coborârea vocii. A fost foarte frumos, liber. A fost foarte grozav. Mi-a plăcut că ați avut o părere proprie cu privire la refen”, a adăugat Nyusha.

„Vreau să adaug că aveți și o imagine de excepție, sunteți interesantă și se vede că muzica e alegera corectă a dumneavoastră”, a mărturisit Dima Bilan.

Deși a fost pusă la grea încercare, Iuliana a ales să meargă mai departe alături de Nyusha. Din culise, Iuliana a fost susținută inclusiv de către interpreta rusă Jasmin, care a pus ochiul pe mai mulți copii talentați de la Orhei.

„Sunt fericită și mândră pentru Orhei, a doua mea casă. Minunata artistă Iuliana Beregoi a strălucit la Pervyi Kanal, cântând demn la audițiile Golos.Deti. Iuliana, sucese mari în următoarea etapă, eu cred în tine și țin pumnii pentru tine”, i-a mărturisit Jasmin, pe Instagram.

Как же я сегодня счастлива и как горда городом Оргеевым, моим вторым домом! Замечательная маленькая артистка Юлиана Берегой из Оргеева сегодня блеснула на Первом канале, достойно пройдя "слепые" прослушивания на шоу "Голос.Дети". Юлианочка @iulianaberegoiofficial, успехов тебе в следующем туре, я в тебя верю и держу за тебя кулачки! ❤#Оргеев #Orhei #Голос #ГолосДети #Первыйканал #Тв #ПевицаЖасмин #JasminShor #ЮлианаБерегой #IulianaBeregoi #Молдова

A post shared by Жасмин / Jasmin (@jasmin) on

Pe 2 aprilie, Iuliana va susține la București primul său concert. Detalii despre spectacolul LIVE:

După ce a devenit milionară pe YouTube, Iuliana Beregoi pregătește cel mai mare concert al ei din România

Foto: captură video