Deși este jurat într-un concurs de talente vocale, Dima Bilan are parte rareori de revelații muzicale din partea concurenților. Nu și în cazul lui Danil Pluzhnikov - adolescentul de 13 ani care a învins ediția a treia a show-ului Golos. Deti. Ieri, cei doi au cântat pe scena concursului internațional Novaya Volna 2016.

Danil Pluzhnikov este cu siguranță unul dintre cei mai talentați cântăreți juniori din câți are Federația Rusă. Pe durata show-ului, mentor i-a fost Dima Bilan, după care interpretul i-a devenit un adevărat prieten.

С Димой) Потрясающий человек!)

A photo posted by Данил Плужников (@danil_pluzhnikov) on

Piesa care i-a adus victorie concurentului la Golos.Deti 3 a fost „Ya Svoboden”, a cărei interpretare a fost răsplătită cu cele mai multe sms-uri din partea publicului.

Ieri seară, Dima Bilan și Danil Pluzhnikov au format un duet emoționant. Cei doi au cântat despre mamă, iar evoluția lor a stârnit milioane de fiori în rândul spectatorilor. De fapt, prestația lor a fost o reinterpretare a piesei „Mama”, din repertoriul lui Oleg Gazmanov.

„Vă rog, bucurați-vă părinții, oricât ar costa. Bucurați-i din toate puterile. Lăsați-vă convinși de cât de important este acest lucru!”, spune Dima, despre această piesă.

Însuși Danil nu a fost nevoit să se deplaseze pentru această evoluție, băiatul fiind originar din orașul Sochi.

Foto: captură video

Video: vestisochi

Distribuie articolul: