Cariera frumoasă a cântărețului Dima Bilan nu-l împiedică pe artist să mai treacă și pe acasă, în pauza dintre concerte. Cântărețul de 34 de ani se află în acest weekend la casa părintească din Karaciai-Cerkessia.

Dima Bilan a decis să-i dedice acest weekend tatălui său, cât timp mama (Nina) se află într-o deplasare.

„Cât timp mama e plecată, eu și tata suntem foarte ocupați. De pe masă lipsește alcoolul, pentru că părinții mei nu-l consumă deloc. În toată viața mea, cred că am văzut-o pe mama cu paharul în mână doar de câteva ori, iar pe tata – niciodată. Zice NU și gata. Uneori îi privesc și mi se par a fi niște extratereștri. 🙂

Îmi mai amintesc și de prietenii din copilărie și tinerețe, care au vrut să trăiască deseori în familia noastră. Câțiva au fugit chiar de acasă, vrând să rămână la noi, în această familie. Acum înțeleg de ce.

Sunteți părinții mei, nemăsurați!”, spune Dima, cu mândrie.

Artistul a împărtășit și o dovadă foto a bunătăților cu care a fost întâmpinat de tatăl său, dar și a asemănării sale fizice cu Nikolay Belan, care a muncit în calitate de inginer-constructor.

cats

Pentru că se află în locurile copilăriei, Dima Bilan nu a evitat să viziteze și locurile din împrejurimi, acolo unde a mers la alergat în dimineața acestei zile.

vfvf

Cântărețul se arată mândru să se afle la casa construită de tatăl său, mai ales că acum își renovează locuința urbană și nu poate rămâne acolo:

Ne strecurăm în locuința lui Dima Bilan! Cum arată casa artistului (Foto)

bg

Foto: Instagram

Distribuie articolul: