După o deplasare de câteva zile la Moscova, Carla’s Dreams nu a revenit acasă cu mâinile goale. A doua zi după concertul organizat pe stadionul Zimbru din Chișinău, pentru a susține echipa națională de fotbal, trupa a lansat o nouă piesă cu videoclip: „Imperfect”.

Băieții din trupă își iau prin surprindere fanii cu lansarea unei piese noi, de data asta cu versuri în limba română, la doar câteva zile distanță de după lansarea piesei „Treugolniky”. „Imperfect” este despre diferențele care nu se condamnă în iubire, ci mai degrabă se atrag, se potrivesc.

Dramă și erotism în clipul lansat de Carla’s Dreams pentru piesa „Treugolniky” (Video)

Piesa „Imperfect” are versurile semnate de Alexandru Cotoi, în timp ce la muzică, băieții din trupă au fost ajutați de compozitorul Alexandru Cotoi. Single-ul ste însoțit de un videoclip filmat la București, care poartă semnătura casei de producție BR Films, în frunte cu regizorul Roman Burlaca.

cats

Chipuri vopsite în stil „Carla’s Dreams” la concertul de susținere a naționalei de fotbal (Foto)

Menționăm că ieri seară, Carla’s Dreams a susținut la Chișinău un spectacol live, organizat în cinstea debutului Moldovei în calificările Campionatului Mondial de Fotbal din 2018 la Cardiff, în meciul cu Țara Galilor. De acasă, de pe stadionul Zimbru, sute de fani și-au arătat susținerea față de selecționata Moldovei.

Tribunele au fost arhipline! Fanii din Chișinău i-au scăldat pe Carla’s Dreams în băi de aplauze

cats

Foto: captură video, Federația Moldovenească de Fotbal

Distribuie articolul: