E mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie, iar asta a generat o mulțime de întrebări din partea celor ce o înconjoară.

Interpreta a mărturisit că este mereu întrebată de ce este atât de fericită, așa că s-a gândit că ar fi o idee bună să scrie o carte, dar până atunci Dianna a dezvăluit care este secretul ei pe pagina sa de facebook:

„Toată lumea ma întreabă “Ce fac de sunt fericita mereu?” M-am gândit să scriu o carte pe acest subiect ca să înmulțim fericirea în lume! De fapt, nu voi defini fericirea, căci e percepută diferit de fiecare individ, nici nu voi deschide mari secrete căci au fost deschise demult… În esență, voi scrie despre fericirea mea și cum o simt, o trăiesc eu! Cum credeți? Mă face fericită un ceai de menta când îl beau și citesc comentarii urate la postări?. Mă face fericită mașina murdara pe interior și exterior când afară e soare?. Mă fac fericita știrile de la TV că un minor și-a omorât colega de 14 ani? sau că o adolescentă care a avortat în veceu are nevoie de tratament?. Mă face fericită faptul că am scăpat telefonul și s-a dus dracului ecranul?, mă fac fericită verișorii mei care au plecat cu familii cu tot peste hotare?. Mă face fericita politica țării mele?. Sunt atâtea lucruri de spus…
Eu văd tot și aud tot, dar prefer #altceva!
Sa aveți un an mai bun LA MULȚI ANI!”

Sursa foto: Facebook.com

Vezi și: Dianna Rotaru și-a întâlnit sosia! Aceasta este o celebră femeie din România (Foto)

Distribuie articolul: