A semnat cu o casă de producții de la București încă pentru realizarea piesei „Ghinion în Dragoste”, iar acum vrea să o ajute pe o debutantă în ale muzicii să se afirme în România. Dianna Rotaru vine acum cu o piesă socială, în colaborare cu o tânără de 12 ani ani de peste Prut, gata să cucerească showbiz-ul românesc. Noaptea, în ploaie, Dianna Rotaru strigă după ajutor!

„Ador procesul de creaţie!!! Echipa a fost super ,mulţumim. În curând un nou single cu clip Yoyo feat. Dianna Rotaru!”, a scris Dianna pe contul ei oficial de Facebook. Dianna este, de ceva vreme, mai mult peste Prut, decât acasă, asta pentru o nouă colaborare pe care a Dianna Rotaruinițiat-o acolo cu o tânără interpretă care se lansează pe piața showbizului românesc. Single-ul „Mă sting” este compus de F.Charm, Karo iar videoclipul realizat de unul dintre producătorii video de top ai României, Alex Ceaușu. 

„’Mă sting’ este o melodie socială încărcată de energia cuvintelor profunde. Povestea clipului este una simplă în care imaginile vin să transforme criză în abundență, iar ură în iubire. Eu și Yoyo suntem personajele care îndemnăm oamenii să fie mai buni, mai pozitivi și mai liniștiți. Mulțumesc Lanoy Production și Live Artist pentru idee”, a declarat Dianna Rotaru. 

dianna

yoyo„Sunt foarte încântată de colaborarea cu Dianna Rotaru, de videoclip, dar mai ales de piesă. La filmările videoclipului ne-am distrat de minune, cu toate că am stat în ploaie câteva ore bune, dar a meritat tot efortul”, declară Yoyo pentru libertatea.ro

Finalista sezonului al treilea al emisiunii „Next Star”, Daniela Negoița, Yoyo – pe numele său de scenă, are 12 ani și este elevă Liceului de Arte „Dimitrie Cuclin” din București, unde se specializează la flaut și pian. 

Distribuie articolul: