Este cunoscută drept o interpretă de succes, dar și o femeie care are mereu grijă la felul în care arată. Mai nou, însă Dianna Rotaru este și creatoare de modă, rol în care ne-a spus că se simte minunat.

„Această calitate, demult o manifestam acasă nu și public. Astăzi este o premieră și pentru mine. Cred că vom schimba imaginea doamnelor și domnișoarelor din Moldova. E scump din punct de vedere emoțional, pentru că te implici foarte mult la crearea unor idei, la crearea unor ținute, care ar pune în valoare calitățile femeilor”, a declarat Dianna Rotaru pentru Ea.md

1

Brandul Amarena Secret, creat în colaborare cu Portavita a fost lansat în premieră la Moldova Fashion Days.

„Acest brand este despre cum văd eu femeia în Republica Moldova. O văd elegantă, stilată, liberă, cu personalitate și puternică. Amarena Secret a avut prima participare la o expoziție internațională în Paris. Acolo am primit un feed-back extraordinar de la designerii internaționali.”

Mai mult decât atât, Dianna Rotaru și-a propus să schimbe conceptul modei în Republica Moldova. Este convinsă că, brandul va fi o noutate și pe piața internațională.

„În curând va fi și deschiderea oficială a magazinului. Avem deja o colecție extraordinară cu ținute de Revelion, bazate pe culorile auriu, galben, verde, dar și colecții pentru bărbați. Am făcut planul pentru doi ani înainte.”

 

Foto: Facebook.com/dianna.rotaru, captură ecran