Filmările noului videoclip al Diannei Rotaru nu au trecut fără incidente. Interpreta a fost la un pas să-și luxeze un picior, după ce a căzut de pe scena special amenajată într-un club de noapte, pentru filmările clipului la piesa „Am plecat”. Despre filmări, artista ne-a povestit că au fost dinamice, cu multă lume și multe idei. „Regizorul Octavian Malai a zis că negrul mi se potrivește bine, iar ținutele mele au fost alese împreună cu designerii Evghenii Hudorojkov și N.Rusu. Am creat împreună imaginea unei „pisici blânde care zgârâie rău” și care spune – am plecat”, declară Dianna pentru revista noastră.

Fumul și întunericul, elemente care au fost folosite pentru a crea ambianța de club la filmări au făcut-o pe interpretă să alunece la un moment dat de pe scenă. „Am căzut de pe podium, în timp ce dansam cu cele două dansatoare. Podiumul era destul de înalt, dar din fericire am căzut ca o pisică, iar filmările au continuat”, ne-a mărturisit Dianna.

„Am plecat” are versuri scrise chiar de interpretă, iar muzica îi aparține lui Max Kissaru. Clipul melodiei, care a ajuns deja în topurile radio, va fi lansat la sfârșitul lunii martie.

Distribuie articolul: