Chiar dacă a venit primăvara și s-ar părea că e timpul perfect pentru pentru a ne îndrăgosti, Dianna Rotaru ne spune în noul videoclip că are ghinion în dragoste.

Alături de Live Artist, lansează noul single „Ghinion în dragoste”. Piesa a fost produsă în studiourile Lanoy Production, de către Karo și Radu Baisan, iar video-ul a fost realizat de Octavian Malai Kobzzon.

libertatea.ro

„Eu nu cred în ghinion! Ci în puterea omului de a face alegerea corectă la momentul potrivit! Este foarte important să fim sinceri de la bun început și să spunem unul altuia ce nu am accepta niciodata din partea lui sau a ei. Nu de alta, dar decât să ne dezamăgim în viitor, mai bine să punem punct mai devreme. Așa că îndemn tinerii să se aprecieze reciproc pentru ceea ce sunt și nu pentru ceea ce ar vrea să fie și atunci nu veți mai da vina pe ghinion. Am cântat această melodie jucând rolul unei tinere îndrăgostite de colegul ei, care nu îi împărtășește același sentiment. Ea dă vina pe ghinion așa cum o fac mulți tineri ,dar de fapt totul e în mâinile ei. Un mesaj pentru cei ce cred în ghinion: dacă vreți să aveți noroc în dragoste ascultați si vizionați piesa, ca să întelegeți că puteți face oricând schimbarea. Fiți inteligenți în dragoste”, a declarat Dianna Rotaru.

 

Distribuie articolul: