Am urmărit cu admirație fotografiile din vacanță ale Diannei Rotaru. Cântăreața a mers într-o călătorie de vis prin două țări frumoase din Europa și s-a întors de acolo cu noi forțe pentru lansarea unei noi piese. Despre acest lucru, Dianna Rotaru a mărturisit în exclusivitate pentru EA.md.

 

„În ultimul timp călătoresc tot mai des in toată lumea. Sunt membră a unui club de călătorii cu vacanțe de vis pentru membri! Am fost un grup mare, format din 20 de persoane, în Bosnia și Herțegovina, dar am ajuns și la mare în Croația, Dubrovnik, zone vizitate de mii de turiști.

Orașul Vechi din Mostar și cel din Dubrovnik sunt istorice prin drumurile pietruite, străzile înguste și tarabele cu tot felul de obiecte și suveniruri tradiționale. Am mers pe Vechiul Pid din Mostar, am ajuns la Statuia Sfintei Fecioare Maria din Medugorje, la Cascada Kravica și la Cetatea din orașul medieval Pociteli. Peisajele sunt extraordinare, natura verde și monumentele istorice m-au răpit într-o lume de vis!

În luna iulie, ajung și în Barcelona, dar până atunci, lansez noua mea melodie despre iubirea împlinită, care se numește „Hamiley” – acesta este și numele eroului din piesă. Versurile melodiei le-am scris în vacanța mea din Tel Aviv, pe malul mării, iar piesa este compusă de Dj Da Fleiva din România.

Toată viața voi călători, este pasiunea mea și îi îndemn pe toți să facă la fel! Mă energizează, mă inspiră și mă face sa prețuiesc viața mai mult. M-am întors acasă cu amintiri memorabile, iar suveniruri am luat pentru ai mei, eșarfe, genți Made in Bosnia, 2 costume de baie, esențe de parfum și un costum floral”, a mărturisit Dianna, pentru Revista noastră.

Foto: Arhiva Personală

Distribuie articolul: