“Прости” este o noua melodie cu care vine pe piaţa muzicală Diana Grigor şi prin care interpreta îşi cere iertare. Piesa transmite starea sufletească a unei persoane îndrăgostite ce îşi cere iertare de la omul iubit, implorându-l să nu plece. Diana Grigor a lansat un nou single prin care ne îndeamnă pe toţi să fim mai buni, mai iubitori şi să ne cerem scuze atunci când am greşit, asta numai dacă ştim ruseşte. ”Mihai Vrabii este un prieten foarte bun, care mi-a facut cadou această melodie, pe care o cânt din inima şi care sper să vă placă. Cred că în această piesă foarte multa lume se va regăsi, pentru că toţi am suferit din dragoste la un moment dat” spune artista prin intermediul casei de producţie de care aparţine.

Muzica este compusă de Mihai Vrabii, iar textul şi aranjamentul este realizat de Octavian Coteţ. Diana a declarat pentru revista PentruEa că se gândeşte şi la un video: “Aştept deocamdată să văd cum primeşte publicul această piesă. Am lucrat timp de un an la melodia respectivă şi mă gândesc că merită şi un clip. S-a meritat efortul, plus la asta mai lucrez şi la alte proiecte muzicale, despre care o să pot vorbi mai târziu”, a mai spus tânăra interpretă.

Diana Grigor este o tânără interpretă de la noi care a absolvit Colegiul de Muzică Ștefan Neaga și Studiază la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. Diana este cunoscută pentru garderoba sa foarte diversă și stilată, bucurând mereu publicul cu apariții vestimentare discutate la greu. Ultima realizarea a artistei a fost un colind pentru sărbătorile de iarnă.

Distribuie articolul: