Din 2004, an în care a absolvit facultatea, Diana Dereş lucrează la radio, iar de cinci ani cucereşte cu vocea ascultătorii de la Kiss FM. Dj-iţa este căsătorită de patru ani şi așteaptă, pe ultima sută de metri, nașterea primului copil. Sarcina face deplină fericirea în familia frumoasei de la Kiss FM. Diana a declarat pentru revista noastră că se simte minunat, dar în acelaşi timp are senzaţia că ultima lună trece cât trei. ,,Sunt energică de felul meu şi am tendinţa să fac mişcări bruşte, să mă ridic, să mă aplec şi ups! burtica mă opreşte. După ultimele analize şi cea mai recentă vizită la ecograf, micuţul se simte bine şi se dezvoltă absolut normal. Are poziţia care trebuie: capul în jos – picioruşele în sus, din care mişcă mai mereu, în special după ce mănânc o porţie de fructe sau o ciocolată delicioasă.”

Împreună cu soţul, sunt în aşteptarea unui băieţel, deşi pentru ei nu contează ce sex va avea copilul pe care şi-l doresc atât de mult. Toate gândurile sunt legate doar de sănătatea şi buna lui dezvoltare. ,,Înainte de a rămâne însărcinată, probabil te gândeşti dacă vrei fată, băiat sau doi dintr-o lovitură. Dar când se întâmplă minunea, nu mai contează sexul, bucuria este la fel de mare.”

Ultima lună de sarcină este cea mai dificilă, somnul mai anevoios, mişcările greoaie. Emoţiile cresc pe minut ce trece, căci este nerăbdătoare să ţină în braţe bebeluşul, alături de care trăieşte o adevarată odisee. ,,Am cumpărat practic tot de ce are nevoie pentru prima perioadă. Recent am luat pătuţul, pe care tăticul l-a asamblat cu multă măiestrie. Eu ziceam să chemăm un meşter, dar nu, tati a făcut-o singur foarte iscusit. Câteva hăinuţe, căruciorul sunt deja acasă şi îl aşteaptă pe băieţelul nostru. Zâmbesc de fiecare dată când privesc lucrurile lui atât de micuţe şi drăgălaşe, mă inundă un val de tandreţe. Îl aşteptăm cu multă dragoste şi presupun că el simte acest lucru.”

Foto: Arhiva Personală

Distribuie articolul: