Încă nu și-a luat majoratul, însă are speranțe dintre cele mai înalte – Diana Brescan vrea să cucerească publicul Eurovision, după ce i-a reușit cu secces de atâtea ori la atâtea concursuri înportante de pe ambele maluri ale Prutului. Fosta solistă a formației ”Glam Girl” recunoaște că investitorii săi principali sunt părinți, cărora vrea să le întreacă așteptările de fiecare dată.

Carieră începută cu succes la 10 ani

La doar 17 ani, Diana Brescan are în palmares premii impresionante: locul I la Cerbul de Aur din România, Delfinul Mării Negre – deținătoarea trofeului, Premiul I la Steaua Chișinăului, dar și la alte festivaluri de muzică din Moldova și România. ”Concursurile m-au ajutat foarte mult, încă de la 10 ani mi-am început cariera muzicală și anume prin concursuri. Mama mea mereu mă susține, mi-a fost alături întotdeauna și a crezut în forțele mele și în talentul meu”, ne declară Diana.

 Diana Brescan

‘Hallelujah’ mă caracterizează perfect

“Am început colaborarea cu Eugen Doibani (Natan) de ceva vreme, iar ideea pentru o piesă pe care să o prezentăm la Eurovision era chiar din start. Ceed sincer că ‘Hallelujah’ e o piesă foarte reușită, ce mă caracterizează perfect. Eurovison-ul în general este o bună metodă de promovare și o rampă de lansare. De vestimentația mea s-a ocupat Corina Koko, iar coregrafia aparține show balet Black and White”, ne-a mai povestit interpreta, apreciată pentru ținuta sa de către specialistul Natalia Bolohan, creatoarea brandului NaneTTy.

 Diana Brescan

Va fi o finală puternică

Deși are o experiență de succes în diverse concursuri, Diana recunoaște că are emoții pentru evoluarea sa din finala Eurovision. “Pentru mine toți concurenții sunt buni, fiecare în felul său. Un lucru e cert – va fi o finală puternică, în care va câștiga cel care e mai bun și care merită cel mai mult”, a mai spus tânăra. Diana este foarte mulțumită de notele pe care i le-a acordat juriul și speră ca această competiție să fie una corectă până la sfârșit.

 Diana Brescan

După Eurovision și…

Tânăra artistă nu se oprește la participarea în cadrul selecției naționale pentru concursul european de cântec. Diana vrea foarte curând să lanseze o nouă piesă. “După Eurovision voi lansa o piesa nouă, tot în colaborare cu Natan. Chiar nu mi-aș dori să mă opresc la această evoluare, pentru că am ambiții mari”, a spus interpreta pentru revista PentruEA.md. Pasionată de sport și lectură, Diana Brescan reușește să aducă muzica și în aceste hobby-uri, pentru ca aceasta să o însățească mereu și să-i poarte noroc.

Diana Brescan

Foto: Ellene Mocrii

Distribuie articolul: