Interpreta Stela Boțan se descurcă bine nu doar la cântat, ci și la vorbit. Săptămâna aceasta a revenit în clubul de dezbateri de la Centrul de Resurse Americane din cadrul Ambasadei. Aici ajutorul cel mai de nădejde îl reprezintă lecturile. Îi place ficțiunea și literatura politică. În această perioadă cartea de pe noptiera ei este lucrarea autobiografică “My Life” de Bill Clinton. Pe vremuri era în juriul clubului de dezbateri și îi plăcea la nebunie să asculte tineri de la noi care abordează subiectele cu multă maturitate. ,,Cred că potențialul lor este enorm. Păcat că uneori, se mai pierde, pe drumul sărăciei și al ignoranței” mărturisește îngrijorată Stela.

Stela Boțan

Însă această activitate nu umbrește muzica. Ultima piesă lansată de artistă este “Noi” și în curând ne așteaptă o noutate muzicală, ce acum este doar în format demo. Interpreta a declarat pentru revista noastră că speră să ajungă s-o înregistreze cât mai curând, dar fără grabă. Îi place să creadă că ,,Nimic nu Trebuie, căci lucrurile făcute cu forța sunt, de obicei, superficiale”.
Stela Boțan trăiește o frumoasă poveste de dragoste și susține că are alături un om special. În general, oamenii o inspiră și îi dau energie. Întrebată cum își petrece sfârșitul de săptămână, Stela susține că se odihnește activ, făcând jogging și shaping.

Distribuie articolul: