Autoarea cărții „Bolnavă de dor” – Corina Bezdîga şi „Rooms Restaurant & More”, organizează o seară specială cu recital de poezie erotică/ romantică şi muzică live autohtonă – Dezastru Color. Invitații sunt rugați să respecte un dress-code special: Ele – „dezgolite frumos”, Ei – black tie şi atitudine de „domni”.

„Inițial am vrut să organizez o petrecere privata pentru ziua mea, care este pe 6 ianuarie, iar când mi-am dat seama că am foarte mulți oameni dragi care vreau să îmi fie alături, am hotărât sa fac un eveniment deschis. Deschis pentru cititorii mei care își doresc să mă cunoască, deschis pentru toți cei care sunt interesați de viitoarea mea carte și viitoarele proiecte despre care voi vorbi mai multe în acea seară”, ne-a povestit tânăra poetesă.

corina-bCorina Bezdîga a lansat în luna februarie a anului trecut cartea de versuri „Bolnava de dor”, care i-a adus tinerei un succes neașteptat. Fiind stabilită la Brașov, a fost mai greu să facă față tuturor solicitărilor media pentru a povesti despre cartea sa. Astfel, evenimentul anticipează anunțarea revenirii Corinei în Moldova și revenirea la partea sa artistică, latura de care sunt interesați cei care îi citesc scrierile.

„Va fi o seara între prieteni, între oameni de arta, oameni frumoși care împart trăirile și sentimentele lor cu a celor deschiși să primească! Îmi doresc o seară specială, în care fiecare invitat să se bucure de versurile mele, de muzica live, de locație care este specială, de aromele vinului din Colecția „Dor” care se asortează perfect cu „bolnava de dor” – cartea disponibilă pentru cumpărare”, ne-a mai spus Corina.

Din momentele serii fac parte următoarele recitaluri:
Diana Ballerini – „Nebunii la care le-a fost furat viitorul”;
Doina Danielean – „Putea să fie bine”;
Anca Ulmanu – „Poezie necunoscută”;
Lucia Brainstorm – „Nici dulce dezastru, nici bolnavă de dor”;
Printre invitații speciali se numără persoane publice: Dorina Gherganov, Carolina Vizir, Marco Ballerini, Valeriu Croitoru, etc, interpretele Doina Sulac, Tatiana Spinu, dar şi partenerii media.
În fiecare zi pe pagina evenimentului veți regăsi noutăți referitor la surprizele din seara evenimentului.

P