De ceva vreme, Smiley rar mai trece pe la salon. Asta pentru că artistul român a decis că ultima tunsoare îl avantajează cel mai mult. Se pare însă că look-ul acestuia nu este și pe placul fanilor săi.


Astăzi, interpretul și-a delectat urmăritorii virtuali cu o nouă imagine „ciufulită”. Din fotografie se vede că părul acestuia a mai crescut între timp, iar acum se bucură de o podoabă capilară bogată. Și chiar dacă postarea a adunat peste 7 mii de like-uri în doar 2 ore, zeci de internauți l-au criticat pentru coafura sa.

„Smiley, devii tot mai neîngrijit și îmi e dor de vechiul smile, de piesele tale. Păcat, ai fost un artist bun”, a scris cineva, în timp ce alții i-au amintit de versurile unei piese din repertoriul său, devenită hit: „De unde vii la ora asta? Pe unde ai umblat? Vii cu haina șifonată și cu părul deranjat.”

Публикация от smiley_omul (@smiley_omul)

Și dacă unii îi recomandă să scape de părul lung, femeile ce îl urmăresc cer sfaturi de îngrijire din partea cântărețului.

Citește și: Smiley și-a împletit cosițe în noul videoclip și a adunat, timp de două zile, tocmai 1,5 milioane de vizualizări (Video)

capture-20170916-171009

Iată cum arăta Smiley acum câțiva ani:

s2.ziareromania.ro

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: