Carolina Vizir și Valentin Donici sunt un cuplu cărora le plac provocările, iar atunci când, la ziua sa de naștere, Carolina a primit un dar mai neobișnuit, nu a stat prea mult pe gânduri. Despre experiența unui detox ca la carte, însă trăit și savurat în cuplu, ne-a povestit eroina cu un entuziasm de nedescris.

„La ziua mea de naștere am primit un cadou mai deosebit: nu bijuterii, nu restaurante și nici rochii cu paiete… ci un program de DETOX pentru 5 zile. Inițial am fost foarte surprinsă, dar mai apoi mi-am spus că este o provocare pe care nu trebuie să o ratez. Iar pentru ca armonia în casă să fie perfectă – am ales să facem acest detox împreună cu partenerul meu – Valentin”, ne mărturisește entuziasmată Carolina.

vizir donici detox 1

Programul este oferit de echipa Detox Delivery și supravegheat cu atenție de nutriționista Corina Dascălu, autoarea proiectului. Timp de cinci zile, cei doi parteneri au avut parte de câte cinci sticluțe pe zi cu sucuri presate la rece, din amestecuri de fructe și legume atent selectate, astfel ca acestea să poată satisface complet necesitatea de energie primită pentru o zi completă.

vizir donici ddd

„Cel mai deosebit este că acest program este pentru cuplu, adică eu cu prietenul meu facem același curs împreună. ne împărtășim impresiile și senzațiile, iar pentru mine este foarte simplu – nu gătesc, nu trebuie să spăl vesela, astfel creându-mi pofte. Savurăm câte o sticlă de vitamine și la muncă. Îmi doresc foarte mult să inspirăm și alte cupluri să încerce așa ceva – e foarte comod și superb să faci detoxifiere în cuplu!”, remarcă încântată Carolina Vizir.

vizir donici detox

Sucurile din legume și fructe reprezintă cel mai bun mijloc prin care furnizăm tuturor celulelor, într-un timp   record, fitonutrienții, enzimele, vitaminele de care are nevoie pentru a menține un organism sănătos și concomitent să elimine toxine. Pe lângă asta vei observa în   timpul, dar și după perioada detox, o creștere a energiei, o accelerare a metabolismului, hidratare intensă a pielii, părului, unghiilor. Creierul tău te va ajuta să   faci alegeri alimentare mai sănătoase. Iar un efect “advers” al detoxifierii de care cu siguranță multe femei se vor bucura, este cel de eliminare a kg în plus, în medie cam 3 kg timp de 5 zile.

vizir donici