Logodiți de mai bine de o săptămână, interpreta Lady Gaga și actorul Talor Kinney au menționat câteva detalii despre nunta lor. Revista Life & Style a reușit să „culeagă” câteva secrete ce țin de nunta celor doi îndrăgostiți. Astfel, fanii cântăreței știu deja unde, când și cu cine va celebra Lady Gaga marele său eveniment. Ești interesat? Vezi mai jos planurile acestora.

Lady Gaga și Taylor Kinney au anunțat acum o săptămână că se pregătesc de nunta lor. Presa a fost cu ochii pe ei, iar revista Life & Style chiar i-a întrebat ce planuri au, astfel, deja este știut că marele eveniment va fi celebrat în conacul interpretei din Malibu, iar în calitate de interpret îl vor avea pe Tony Bennett.

Chiar dacă s-au logodit de curând, în data de 14 februarie, atunci când interpreta a dat vestea pe o rețea de socializare, planurile de nuntă a proaspătului cuplu, par a fi foarte serioase.

Deci, evenimentul va avea loc la proprietatea în valoare de 23 de milioane de dolari pe care artista o deține în Malibu. Casa este situată pe colinele din preajma localității și e înconjurată de munți. Lady Gaga numește acea vilă „cel mai apropiat loc de Rai”, a declarat o sursă pentru publicația citată.

Cântărețul de jazz Tony Bennett, un bun prieten al vedetei, i-a propis că va interpreta celebra sa piesă „Cheek To Cheek”, pe care ei au mai cântat-o în duet, într-o emisiune de televiziune.

Decorul va include foarte multe flori, care vor fi comandate de la un furnizor important, Sea Lily Malibu, iar șampania nu va lipsi nici pentru o secundă, a mai menționat Life & Style.

Printre vedetele care vor fi prezente se vor număra și alți prieteni de-ai cântăreței, așa ca, creatoarea de modă, Donatella Versace și Kelly Osbourne, producătoare și prezentatoare TV.

Iar pentru că atât membrii familiei lui Taylor, cât și cei ai lui Lady Gaga sunt din New York, mirii vor apela la mai multe curse aeriene pentru a ajunge cu toții la destinația nunții.

Sursa/foto: dailymail.co.uk

Distribuie articolul: