A fost subiect de discuții în presa românească cu o săptămână înainte de marele eveniment și probabil, va dura încă una după ziua de mâine. Fiica cea mică a Președintelui României se căsătorește mâine cu iubitul cu care a avut o relație de mai bine de 3 ani. Nunta fiicei Președintelui României a trezit zeci de replici și bârfe în rândul oamenilor și în presa românească. Elena Băsescu urmează mâine, 1 septembrie să se căsătoreacă cu Bogdan Ionescu. Nunta va fi celebrată la Palatul Snagov.

“Traian Băsescu va deveni, pentru a doua oară, socru mic, în această toamnă. După o relaţie cu năbădăi de trei ani cu Bogdan Ionescu, în care a existat şi o despărţire de câteva luni, Elena a acceptat cererea acestuia în căsătorie, visând la o nuntă ca-n poveşti”, scrie libertatea.ro.

Acum o zi, Elena Băsescu a publicat pe Twitter detalii despre nunta ei pentru toți curioșii. Printre detalii, fiica președintelui român a spus cât a costat-o rochia de mireasă, verighetele și care este meniul. Atmosfera la nuntă va fi întreţinută de interpreţii Aurel Tamaş, Călin Geambaşu, Smiley Band.

“Verighetele noastre au un design simplu, din aur rose, fără diamante şi au costat împreună 500 de euro. Rochia miresei este din dantelă Sophie Hallette, organza din mătase naturală si tafta. A fost realizată de designerul autohton Anca Maxim şi a costat în jur de 4.500 de euro”, scrie Elena pe twitter.

“Nu avem o lună de miere stabilită, am hotărât să o amânăm pentru iarnă sau anul viitor deoarece activitatea mea la Parlamentul European a început deja”, scrie în aceeași listă care cuprinde mai multe detalii despre nunta ei.

Peste 600 de invitați printre care Vlad Filat și Dorin Chirtoacă vor savura din meniul care conține pastă de jambon, sărmaluţe în foi de viţă şi de varză, costiţă, mămăliguţa, smântână, ruladă de curcan, pulpă de viţel. Cei doi politicieni din Republica Moldova nu și-au confirmat prezența la nunta fiicei Președintelui României.

Distribuie articolul: