La 24 de ani, Oxana Golub se mândreşte cu afacerea sa. Optimismul şi perseverenţa au ajutat-o să treacă peste drama de familie, când o boală necruţătoare i-a răpit tatăl. Adolescenta, Cristina Postolachi a primit cadou o maşină de cusut, iar în doar câteva luni a realizat prima sa colecţie.La 17 ani, Cristina este creatoare de uniforme şcolare.

Acestea sunt două dintre speakeri care şi-au împărtăşit experienţa cu cele peste 200 de femei care au venit la conferinţa „Business Mama”.

Printre modelele demne de urmat s-au numărat femeile de afaceri şi manageri de succes : Silvia Radu, Carmina Vicol, Lucia Berdos, Iuliana Osoianu şi Veronica Andrievschi Bagrin.

 Speakerii au vorbit despre echilibrul dintre viaţa personală şi carieră, despre provocările cotidiene şi motivaţia de a începe o afacere. Antreprenoarea, Iuliana Osoionu a povestit că şi-a început afacerea după o vizită în Germania. „Întoarsă în ţară eram sigură de ce vroiam să fac mai departe, o afacere din producţia de ferestre termopan. Astăzi am 30 de angajaţi, majoritatea bărbaţi ”.

 

Potrivit organizatorilor acest eveniment este o bună ocazie pentru femei să găsească răspunsuri din prima sursă la întrebarile “de ce?”, “cum?” și “pentru ce?” femeile fac business.

Co-organizatoarea evenimentului, Olga Melniciuc a spus că îşi propune să organizeze cel puţin o dată pe an acest gen de conferinţe menit să motiveze femeile ca să se lanseze evenimentul.

 

Seara s-a încheiat cu o tombolă, mai multe participante au primit premii din partea partenerilor.

 

Distribuie articolul: