În câteva săptămâni las cealaltă parte a sufletului aici, la Stockholm. Sufletul meu are două părţi, ca şi tine, doar că eu l-am despicat altfel. O parte suntem noi trei şi cealaltă parte parte sunt amintirile.
Ultimii ani am fost în contact direct cu amintirile pe care mi le rezervam pentru suflet. Eram prezentă în fiecare contact exclusiv al lui Matei, eram imposibil de fericită (şi… obosită) când îl vedeam zâmbind. Eram doar… spre dimineaţă, fiindcă noaptea se uita la noi cu ochii deschişi luminând odaia, cu altă culoare deja. Iar spre dimineaţă se îmtâpla să adormi uitând de oră şi de lăpticul care trebuia să fie alături, fiindcă anume el îl poate păcăli şi-i poate continua somnul.

Stockholm-ul a sustras toate obişnuinţele mele de pâna acum. La început, când încă nu ştiam că Matei creştea deja în burtică, am încercat să protestez şi să vreau acasă. În clipa în care medicul mi-a zis că port alaturi de suflet o fetiţă, aveam acea expresie de fericire veşnică, când îţi reuşeşte să-ţi expui fericirea doar prin nişte gesturi neînţelese de alţii. Mai târziu aflasem că e un băieţel acolo ascuns în burtică. Ţin minte cum nu puteam mărturisi nimănui, fiindcă eram atât de sigură că o voi numi Daria…

Astăzi înţeleg că eu cresc un Bărbat… de care se va îndrăgosti o femeie şi care trebuie să fie fericită alături de el. Fiindcă femeile trebuie să fie fericite. Un Bărbat zero procente egocentrist, ataşat de valori şi principii adevărate. Bărbat onest, cu multă dăruire de sine. Bărbat care trebuie să înţeleagă cu ce cuvinte să mărturiseasca iertări femeilor care nu le „va dori”. Acest aspect nu ţine de educaţie. Un Bărbat cu emoţii reciproce, care ştie să iubească, să fie alaturi, nu doar să fie… să-şi vrăjească iubita prin felul care şi l-a potrivit.

UN BĂRBAT CARE VA PUTEA SĂ FIE ADEVĂRAT ŞI SĂ POATĂ IUBI!
Am atâtea de învăţat… Aş educa bărbatul care ne place tuturor femeilor. Unul plin de admiraţie şi atitudine. Cel care nu aduce suferinţe femeilor din cauza că nu a învăţat să iubească încă din COPILĂRIE!
Viaţa mă va ajută să le învăţ pe toate. Mi-aş dori enorm de mult să-mi reuşească acest lucru. Mai doresc ca fiecare mama de băiat să nu uite că el într-o bună zi va deveni fericirea cuiva care trebuie mărturisită doar prin atitudine de Bărbat adevărat!

Distribuie articolul: