Ne-a cucerit cu hiturile “Visele”, “Ce s-a întamplât cu noi”, dar și altele. Irina Rimes a lansat aseara la Hard Rock Cafe, București primul material discografic din cariera sa, “Despre el”.

Albumul “Despre el”, reprezintă o poveste inspirată din trăirile, sentimentele și emoțiile Irinei, conține zece piese, dintre care doar șase lansate, urmând că pe celelalte patru să le lanseze în curând. Pentru acestea, Irina Rimes a colaborat cu Andi Bănică, Alex Cotoi, Costin Bodea, Zagga și Cătălin Tamazlicaru, masteringul fiind realizat de Sergiu Musteața.

IMG_9911

Concertul a început cu un interviu susținut de Laura Giurcanu, una dintre cele mai cunoscute vloggerite din România și este cel care deschide turneul de promovare a albumului din țara, după cum urmează:

1) 28 Octombrie – Fratelli Iași

2) 9 Noiembrie – NOA Cluj

3) 11 Noiembrie – Hush Pitești

4) 16 noiembrie – Times Brașov

5) 24 noiembrue – Tequila Piatră-Neamț

6) 25 noiembrue – Grand Irish Botoșani

7) 9 decembrie – Liquid Sibiu

8) 10 decembrie – Craiova

IMG_9913

Lansarea albumului “Despre el”, o coproducție Quantum Music și Global Records, i-a adus în același loc pe apropiații Irinei, familie, oameni din industrie și artiști precum: Raluka, INNA, Alină Eremia, The Motans, ADDA, Nicoleta Nucă, AMI, Ana Baniciu, Andi Bancia, fiind toți cuceriți de muzică și mesajele transmise de Irina Rimes.
K
Prima parte a poveștii “Despre el” se numește “Bandana” și a fost lansată recent adunând aproape un milion de vizualizări în doar trei zile.

Irina Rimes- “Bandana”

“Este povestea mea dar și a voastră, cei care au respirat dragoste pană în adâncul plămanilor. Sunt fericită că am ajuns în acest punct al cariereri și le sunt recunoscătoare celor care mi-au fost alături. Visul meu este să fac muzică pentru cei care o ascultă cu sufletul.”, a spus Irina Rimes.

Cu doar o zi înainte de lansarea primului album din carieră să, “Despre el” artistă a dezvăluit în cadrul unui super eveniment filmul albumului. Astfel, cinci piese de pe album se conturează într-o poveste emoționantă. Acesta a fost regizat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan după un concept pentru care au lucrat împreună cu Irina și cu Alex Ifimov. De ținutele Irinei s-a ocupat Olivia Stoica, iar de styling Alex Ifimov. Alături de Irina Rimes a jucat Ivan Claudiu Victor, un tânăr model cu un portofoliu impresionant.

IMG_9914

Irina Rimes s-a lansat pe piață muzicală din România cu single-ul “Visele”, după care ne-a cucerit cu trilogia muzicală “Iubiri secrete” și celelalte single-uri.

Distribuie articolul: