Anul 2014 a fost marcat nu doar de nunți celebre, ci și de despărțiri răsunătoare, despre care presa a scris neîntrerupt. Ce cupluri celebre s-au destrămat anul trecut, dar și din ce motive au avut loc separările, aflați mai jos.

Antonio Banderas s-a despărțit de Melanie Griffith foarte brusc. Nimeni nu se aștepta că cei doi soți vor depune o cerere de solicitare a divorțului. Presa de peste ocean susține că printre cauzele divorțului s-ar afla patima lui Melanie pentru alcool sau patima lui Banderas pentru femei. 

Cea a lui Banderas s-a adeverit acum câteva zile, când spaniolul a fost surprins în compania unei femei mai tinere decât el cu 20 de ani!

În 2014 s-a destrămat cuplul format din Gwyneth Paltrow și fostul său soț, Chris Martin. Cei doi s-au străduit să păstreze căsnicia mult timp, iar până la urmă, au decis să-și întrerupă pașnic relația. Paltrow a mărturisit că ea și soțul său se vor iubi mai frumos la distanță. Relația lor a lăsat în urmă doi copii și o serie de momente memorabile pe care nici un soț și nici celălalt nu le vor da uitării. 

N-a cedat nici celebrul actor Richard Gere, care a divorțat de soția sa, Carey Lowell, după o căsnicie de 11 ani.

Nici celebrul actor David Duchovny n-a stat mult pe gânduri și a decis să divorțeze de Téa Leoni. Se spune că cei doi s-au despărțit din cauza geloziei.

Relația interpretei Mariah Carey și a soțului său, Nick Canon, s-a rupt tot în 2014, din cauza unor zvonuri de infidelitate. Necătând la aceasta, cuplul s-a reunit cu ocazia Crăciunului, doar pentru a le oferi o surpriză copiilor.

După o relație de 45 de ani, în 2014 s-au despărțit Prințul Charles și Camilla Parker Bowles. Se spune că motivul pentru care a survenit ideea divorțului este pasiunea Camillei pentru băuturi tari. Camilla a cerut o compensație frumoasă (200 mln de lire sterline), însă Elizabeta a II-a a declarat că Parker Bowles nu va primi niciun penny, pentru că această despărțire e o adevărată rușine pentru Familia Regală.

Din cauza că și-a agresat fizic soția, aflându-se în stare de ebritate, Marat Basharov a determinat-o să depună o cerere de divorț. Ekaterina Arhrova a suportat mai multe cazuri de agresiune din partea soțului, dar paharul s-a umplut la ultima picătură.

Tatiana Tarasova, fosta antrenoare a lui Basharov, a declarat următoarele, despre multiplele scuze ale actorului rus: „Basharov este omul care s-a uitat pe sine. El face de râs comunitatea de artiști. Soarta i-a dat și așa suficiente lecții, dar responsabilitatea nu dispare, chiar dacă omul consumă alcool. Dacă ai înțeles că ai patima alcoolului, e foarte bine, mergi la tratament. Dar dacă alcoolismul tău distruge și alți oameni, locul tău nu e la televiziune, ci în altă parte! Dacă are o soție bună sau rea, asta nu contează. Nici nu vreau să pătrund în toată această poveste. Ceea ce a făcut Marat este inadmisibil în primul rând pentru că e vorba despre o femeie. Nu poate exista, aici, niciun alt punct de vedere.”

Foto: usmagazine.comnews.softpedia.compagesix.compopsugar.com,  kem.kp.ru, Splash News

Distribuie articolul: