Designerul vestimentar Natalia Rusu a câștigat concursul  internațional organizat de site-ul talenthouse.com, scopul căruia a fost căutarea tinerelor talente. Revista online PentruEa.md a încurajat-o pe Natalia pe parcursul concursului informând vizitatorii de posibilitatea de a vota. Rochia cu care a participt în concurs Natalia este o rochie de mireasă în stil “hisper” și a fost creată special pentru proiectul ”Le Passager de la Pluie”. 

Câștigatorul concursului, designerul Natalia Rusu va colabora cu un virtual fashion showroom – va publica acolo lucrările sale (fashion) și va avea posibilitatea să fie cunoscut de reviste internaționale și clienți mai bogați.

În termen de 10 zile, o comisie concursului va analiza creațiile tuturor participanților pentru a stabili dacă aceștia sunt capabili de a dezvolta un nou brand. Faptul că Natalia va rămâne în continuare pe primul loc nu poate fi contestat de comisie.

Natalia spune că va împărți premiul cu cea alături de care a lucrat la colecția “Le Passager de la Pluie”, prietena ei Irina Sandalovic.

Aceasta este rochia cu care a participat la concursul internațional designerul Natalia Rusu.

Distribuie articolul: