Ca pentru orice familie, startul acesteia este cel mai deosebit moment trăit la maxim în doi. La fel a fost și pentru designerul Nadya Gudumak, în ziua nunții sale cu Oleg Tatarciuc, atunci când emoții au depășit cadrul exprimării prin cuvinte și au marcat începutul unei frumoase familii.

Designerul Nadya Gudumak este mireasă! Iată pentru ce ținute a optat (Foto)

nadya 6

„Cea mai specială zi din viața noastră💞, e de nedescris emoția pe care am trăit-o, dar pot să zic cu siguranță că m-aș întoarce încă o dată în această atmosferă de fericire și împlinire totală. Mulțumesc celor dragi că ne-au susținut și au fost alături de noi.😍”, a notat pe pagina sa de Facebook designerul și fondatoarea brandului de haine Nikita Rinadi.

nadya 7

nadya 8

nadya 4

nadya 2

nadya 1

nadya 5

Amintim că Nadya Gudumak, designer și fondator Nikita Rinadi, și Oleg Tatarciuc, reprezentant al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova în CSI, s-au căsătorit pe 6 octombrie, cununați fiind la Mănăstirea Curchi. Alături le-au fost cei mai apropiați prieteni și rude. În câteva săptămâni, cei doi soți urmează să joace și o nuntă frumoasă, alături de toți oaspeții așteptați cu drag.

Foto: Facebook.com/NadyaGudumak