Școala dă adevărate bătăi de cap pentru toate elevele și studentele, îndeosebi, celor pasionate de modă. Astfel, în rândul adolescentelor, începe o adevărată concurență, pentru a se evidenția prin ținute stilate. Din acest motiv, multe din studente renunță la comoditate, dar și la bunul simț, și vin în clase îmbrăcate în rochii mini, decorate cu paiete sau pantofi cu tocuri de 16 cm, doar ca să fie cât mai originale. Trebuie să știi că fiecare piesă vestimentară trebuie purtată la momentul și timpul potrivit. Există o multitudine de modele clasice care te vor ajuta să arăți la fel de bine, fără să întreci limita.

De aceea, designerul din România, Mihaela Drafta, a creat o colecție limitată de sarafane inspirată din uniformele purtate de „Blake Lively” și „Leighton Meester” din serialul „Gossip Girl”.

Creatoarea a declarat pentru câteva reviste din România, că ei nu i-a plăcut niciodată să poarte uniformă și este convinsă că multe fete de liceu împărtășesc aceeași părere. De aceea, și-a propus să creeze o colecție limitată de sarafane.  „Eu m-am uitat la serialul Gossip Girl și am văzut cât de cool arătau acele fete la școală, chiar dacă purtau o uniformă” a declarat Mihaela Drafta pentru presa română.

Modele propuse de creatoare sunt o alternativă pentru toate adolescentele, deoarece se bazează pe regulile de bază a dress-code-ului cerut de instituțiile de învățământ. Modele simpliste, la care pot fi folosite, cu ușurință, drept accesorii broșele, eșarfele sau centuri de diverse grosimi. Iar gama coloristică combinată, în tonuri de albastru, bluemarin sau cărămiziu, permite asortarea acestora cu gentuțe sau pantofi în culori diferite.

 

Distribuie articolul: