Designerul Ilinca Avram a avut întotdeauna o abordare creativă în tot ceea ce a realizat. După ce a plecat din televiziune, și-a găsit vocația în lumea modei, însă până în prezent se află într-o continuă cunoaștere de sine.  Ilinca ne-a demonstrat că este un designer excepțional și o prezentatoare profesionistă, însă acum am descoperit-o și în rol de femeie.  Aflați în materialul de mai jos ce înseamnă pentru Ilinca un bărbat adevărat, ce așteptări  are de la el, precum și care-i sunt prioritățile în viață.


Ce calități prețuiești la un bărbat ?

Îmi plac bărbații puternici, iar pentru mine un bărbat puternic este cel, care acasă o să fie dulce și drăgostos, care o să își lase armura la ușa și o să doboare toate zidurile dintre voi ca sa fiți un tot întreg. Nu o să aibă așteptări mai mari de la tine, decât de la sine însuși. O să te iubească dimineața nemachiată și o să îți șoptească la ureche cât de frumoasă ești. Iar dincolo de pereții casei, el va fi zidul tău, care nu o să permită valurilor de răutatea din partea celor din jur să te lovească.

Ce nu ai putea să accepți la un bărbat?

Într-o relație există atât momente bune, cât și momente mai puțin bune. Cel mai important este să discutați despre ele și fiecare să își spună părerea sinceră. Trebuie să lași de la tine, dar nu să faci favoruri.

Aș putea să trec cu vederea și să iert multe lucruri, mai puțin violența morală, verbală și fizică. Primele semne ale violenței fizice este atunci când bărbatul își permite să te jignească. Atunci ar trebui să te alarmezi! Atunci începe să îți strângi valiza și să fugi!

www.jakie.me-7874

Foto: Arhiva personală

Cum este pentru tine bărbatul frumos?

Un bărbat frumos este cel care are grijă de el. Nu este neapărat cu pătrățele, cu toate că nu pot să zic că nu mi-ar plăcea. Un bărbat îngrijit, calm, cu privirea ascuțită, cu zambetul cuceritor, mâinile puternice ca să te simți în brațele lui o pană.

Se spune că banii vin la pachet cu fericirea. Ești de acord?

Banii nu îți aduc fericirea, dar o întrețin. Atunci, când apar probleme financiare în cuplu vine și perioada cea grea. Cel mai greu este dacă femeia este cea care aduce banii în casă.

DSC_8056

Foto: Arhiva personală

Scopul tău în viață este să te realizezi pe plan profesional sau personal?

Scopul meu în viață este să am o familie fericită și o afacere care să mă ajute să mă dezvolt. Îmi doresc un soț și cât mai multi copii. Dar toate la timpul lor. Nu ma grăbesc să fac acest pas. Nu o sa zic ,,DA” până nu o sa fiu sigură că o să pot și o să vreau să trăiesc cu acest om până la sfârșitul vieții. Tocmai din acest motiv am refuzat 2 cereri în căsătorie.

Activitatea de designer este ceea ce ți-ai dorit dintotdeauna?  Ce ,,munți” mai vrei să cucerești?

De mică am visat să fiu actriță, dar văd că nu degeaba pierdeam ore în șir ca să cos haine pentru păpuși. Îmi place ceea ce fac. Încerc să merg pe acest drum și să-mi fac o cărare pe care sa fiu mândră că merg.

www.jakie.me-7968

Foto: Arhiva personală

Televiziunea sau moda? Ce îți este mai aproape sufletului?

Televiziunea este prima mea dragoste și cea mai puternică. Mă gândesc să mă reîntorc. Poate curând veți avea parte de vreo surpriză.

Unde te simți mai liberă și mai fericită? În Moldova sau în România?

Sunt liberă și fericită oriunde m-aș duce. Îmi place să mă bucur de viață, să râd și să dansez. Cineva mi-a zis odată că s-a îndragostit de mine anume pentru faptul că găsesc în fiecare zi, motive de fericire.

Ce mesaj le transmiți tinerilor din Moldova?

Lăsați-vă duși de val și vedeți cât de departe puteți ajunge! Nu irosiți timpul pe supărări, nu există nimic mai important decât timpul vostru!

www.jakie.me-8059

Foto: Arhiva personală