Tânărul designer vestimentar Evgheni Hudorojcov ne va reprezenta țara la două evenimente importante din lumea fashion-ului ce vor avea loc luna aceasta la Dakar, Senegal și Sibiu, România. La ambele evenimente designerul merge cu colecții exclusive, inedite și în primă defilare. Dakar Fashion Week este la cea de-a 11-a ediție și adună nume din lumea Modei din 11 țări, în total 19 designeri. Săptămâna Modei din țara de culoare se va desfășura între 18 și 23 iunie, iar modelele îmbrăcate de Evgheni Hudorojcov se vor regăsi printre principalele defileuri. Contactat de PentruEa, Evgheni ne-a mărturisit: „Este pentru prima dată când particip în cadrul Dakar Fashion Week, voi merge cu o colecție exclusivă. M-am pregătit mult de acest eveniment, am investit mult în asta și am emoții mari”.

Feeric Fashion Days la Sibiu, este la cea de-a şasea ediţie și este cel mai mare festival de modă din România, care adună în Sibiu nume importante ale modei. 25 de designeri români şi străini vor prezenta, timp de şase zile, cele mai noi tendinţe în moda europeană, printre care și Evgheni Hudorojcov. „Anul trecut am avut onoarea să fiu invitat la „Feeric Fashion Days Sibiu”. Respectiv sunt invitat și anul acesta și voi merge cu mare plăcere, aștept acest eveniment cu nerăbdare”, a declarat Hudorojcov într-un interviu exclusiv pentru revista noastră.

Între 25 şi 30 iunie, Sibiul redevine capitala naţională a modei. Pe lângă cele două seri de Gală, din 29 şi 30 iunie, ce vor avea loc pe pasarela suspendată din Piaţa Mică, designeri români şi străini vor prezenta individual colecţii inedite, în ton cu locul de desfăşurare.

Distribuie articolul: