A spus un NU ferm modelelor tradiționale! Faceți cunoștință cu designerul de modă care creează și vinde haine pentru toate mărimile, dar în special pentru „femeile de culoare mai plinuțe”, care sunt și imaginea din campaniile sale. 

paieteUn nou brand de haine vine să contrazică punctul de vedere al industriei modei despre frumusețea și aspectul creațiilor, folosind ca imagine doar femei plinuțe și de culoare. Scopul este unul nobil – acela de a le face pe doamnele cu mărimi mai mari să se simtă la fel de bine și de frumoase ca și acelea slabe, admirate de toți pe podiumuri. 

Brandul Rum + Coke este ideea designerului NewYork-ez Courtney Smith, care a lansat eticheta anul trecut cu motto-ul: „Ești femeie, și este suficient. Femeile sunt frumoase, orice forme ar avea.”

Smith a declarat: „Nu o singură dată am fost întrebată de ce doar femeile slabe sunt imagine de brand-uri. Am ales să promovez femeile de culoare și femeile mai plinuțe ca imagine a hainelor mele, deoarece sunt atât de multe femei care își văd rareori prototipul în reclame.”

Courtney Smith, care a absolvit Williams College din Massachusetts, licențiată în studiul Femeilor Africane, crede în „multitudinea de frumusețe”. Creațiile ei nu sunt doar foarte sociale și comode, ci și destul de accesibile. Rochii Rum+Coke costă între 48 și 200 de dolari, iar una dintre cele mai căutate modele este unul cu paiete sclipitoare, pe care și ea de multe ori îl poartă.

modelmodel

Modelmodel

„Sunt atât de multe mesaje negative”, remarcă ea despre lumea modei. „Nu ești destul de subțire, nu ești destul de tânără, nu ești suficient de atrăgătoare.” Modele ei sunt inspirate de femei reale, iar brandul Rum + Coca-Cola este pentru „femeia plină de sine”.

modelmodel

Ea susține o comunicare activă cu clientele și fanii săi de pe Instagram, unde are peste 7.000 de admiratori. „Cred cu adevărat că femeile ar trebui să se simtă încrezătoare și frumoase de fiecare dată când se îmbracă”, spune ea.

Foto: Dailymail.co.ukRafinery29.com

Distribuie articolul: