Anul 2015 vine cu surprize de proporții pentru femeile care vor celebra, în acest an, cea mai importantă zi din viața lor. Inspirate de nunțile care au avut loc în 2014, casele de modă s-au gândit în fel și chip în ce mod pot satisface diferite tipuri de siluetă, stiluri și gusturi, oferindu-le mireselor o serie întreagă de opțiuni care atrag atenția. Ce rochii de mireasă vor fi în trend pe parcursul întregului an, aflăm dintr-un articol recent, publicat de Hello Magazine

1. Umerii goi – un trend inspirat de la nunta frumoasei avocate Amal Alamuddin cu actorul George Clooney. Tendința conferă miresei o doză puternică de romantism. 

2. Mânecile lungi – tendință inspirată de la mirese ca Sarah Burton, Kim Kardashian și Ducesa de Cambridge. Fie că optați pentru o mânecă lungă până la încheietura mâinii sau fie că e vorba de o lungime „trei sferturi”, mâneca semnifică taină, modestie și puritate.

3. Top scurt în partea de sus. Nu mai e un secret că miresele îndrăznețe optează pentru ținute formate din cel puțin două piese. Nu este vorba despre o ținută care dezgolește buricul, ci doar despre o piesă care lasă un pic dezgolit doar abdomenul.

4. Detalii în spate. Spatele decoltat al miresei întotdeauna aduce cu sine efecte surprinzătoare. Și mai sporit este efectul atunci când spatele rochiei conține detalii care atrag atenția privitorului.

5. Short and chic. Nimeni nu a amânat moda rochiilor scurte de mireasă. La fel de scurt, însă, trebuie să fie și voalul.

6. Textură cu pretenții – tendință inspirată de la rochia de mireasă a Angelinei Jolie, rochia căreia a fost decorată cu desenele propriilor săi copii.

7. Tăietura care lasă piciorul descoperit în timpul mersului. 

8. Hollywood glamour, cu scântei de mărgele și voaluri îndrăznețe:

9. Decolteu sub forma literei „V”. Atenție, însă: dacă vă puteți lăuda cu un bust generos, e preferabil să evitați un astfel de decolteu.

10. Rochia tip Prințesă. Revine în trend, însă fără exces de volum, texturi, strălucire și decorații.

11. Rochiile colorate. Puteți evita albul tradițional, optând pentru o cromatică mai îndrăzneață. Designerii încurajează, în 2015, orice fel de culoare! Rochia colorată, de mireasă, poate fi folosită și după ceremonie.

Foto: Marchesa, Oscar de la Renta, Hannibal Laguna, Oscar de la Renta, Elie Saab for Pronovias, Vera Wang, Reem Acra, Theia, Badgley Mischka, Maggie Sotero, Badgley Mischka, Reem Acra, Elizabeth Fillmore, Alice Temperley, Badgley Mischka, Reem Acra, Pronovias, Christos, Mark Zunino for Kleinfeld, Carolina Herrera,  Dennis Basso, Ines di Santo, Rosa Clara, Monique Lhuillier, Ir de Bundó, Vera Wang

Distribuie articolul: