În seara zilei de joi, într-un club din capitală, designerii autohtoni specializați în handmade, și-au etalat creațiile. Bijuteriile extravagante și pantofii colorați au fost deliciul serii.

Designerii de bijuterii și încălțăminte handmade au organizat o prezentare de modă în cadrul cărei au etalat în fața publicului, cele mai recente creații. Oaspeții serii au avut ocazia să admire coliere, brățări și cercei confecționați manual, dar care sunt deja recunoscuți și solicitați pe piața autohtonă. De asemenea  modelele au prezentat și încălțăminte confecționată handmade.

Designer de bijuterii handmade, Nadejda Artiuhova, a declarat că a prezentat spre deliciul publicului, în mare parte bijuterii masive. Creatoarea de bijuterii spune că coparticipantele la eveniment nu-i sunt concurente, întru cât fiecare designer care a luat parte la fashion show-ul din seara trecută își are stilul său, diferit de a celorlalți participanți.

Irina Băgireanu, designer de încălțăminte handmade, a declarat că colecția sa de încălțăminte este caracterizată de multă culoare și nonconformism.

 Invitatul special al serii a fost Boris Covali, care până la orele 23:00 a fost unicul bărbat prezent la eveniment.

Vedeți fotografiile în galeria foto. Mai multe fotografii puteți găsi pe pagina noastră de facebook. 

Distribuie articolul: