Mărimea contează! Producătorii celor mai celebre mărci de jeanși s-au gândit în mod foarte serios să conceapă modele de blugi cu buzunare mai mari și destul de încăpătoare pentru noul model de telefon Iphone 6, de la „Apple”, anunță publicația „Business Insider”. Potrivit sursei, blugii proaspăt concepuți urmau să apară în vânzare chiar din luna septembrie.

Întrucât noile Iphone 6 și Iphone 6 Plus nu încap în buzunarele obișnuite, câteva companii serioase, producătoare de denim, s-au declarat pregătite să propună oamenilor modele de blugi, corespunzătoare clientului modern.

Cererea a venit după ce mai mulți clienți care poartă blugi skinny s-au arătat indignați de faptul că și-au deteriorat noile modele de telefoane din cauza buzunarelor neîncăpătoare. Mai mult decât atât, a început să circule zvonul conform căruia telefonul s-ar îndoi cu ușurință, dacă ar fi presat de greutate mare. 

Despre crearea blugilor cu buzunare „performante” deja au comunicat câteva mărci celebre, printre care: Levi’s, Uniqlo, American Eagle, LL Bean, J Crew și Lee, acestea urmând să producă pantaloni cu buzunare mai mari, pentru orice tip de telefon.

Data concretă a apariției pe piață a noilor blugi nu este specificată, însă unele surse afirmă că modelele au apărut în vânzare deja de la sfârșitul lunii septembrie. 

Amintim că noile smartphone-uri au apărut în vânzare în luna septembrie, când compania Apple a prezentat modelele noi de telefoane Iphone 6 și Iphone 6 Plus. Ambele modele s-au dovedit a fi mai mari decât predecesorul lor, Iphone 5S. 

Dimensiunile unui Iphone 6 sunt: 138 x 67 mm, în timp ce ale unui Iphone 6 Plus: 158 x 78 mm.

Distribuie articolul: