Dacă încă nu știi cum să te îmbraci de Revelion ca să te simți tu bine, chiar specială, dar și să încânți Șobolanul de Metal, ca acesta să fie bun cu tine în anul care vine, atunci, pe ultima sută de metri, noi îți venim în ajutor. Designera Elena Mărăndici vine cu sugestii care te vor ajuta să alegi o ținută potrivită locului și sărbătorii.

În noaptea dintre ani toți suntem în așteptarea magiei. Zăpadă… cadouri… luminițe…globuri sclipitoare… surprize… Alături de tot ce înseamnă Revelion, ținutele femeilor trebuie să fie ca rupte din poveste. Trecerea dintre ani este un eveniment deosebit, indiferent că mergi la un party sofisticat, ieși cu prietenii întru-n bar sau ești la o petrecere la munte.

Așadar, dacă nu știi ce ținute să porți de Revelion 2020, trebuie, în primul rând, să te gândești la ce îți dorești. Poți opta pentru ținute elegante, pentru rochii de tip cocktail sau pentru ținute cu pantaloni, care pot fi șic și comode în același timp. Totuși, o rochie potrivită oferă încredere în sine, te face să te simți frumoasă și admirată. Pregătind ținuta de sărbătoare, neapărat trebuie de studiat tendințele modei, dar și simbolul anului ce vine – Șobolanul de Metal.

Culoare

Pentru că anul 2020 este anul Șobolanului de Metal ar fi bine de ales culori metalizate. Putem opta pentru alb, nud, roz, gri deschis, auriu sau albastru( ce constituie gama culorilor anului care vine). Dar să nu uităm și de clasicul negru, fiindcă rochia neagră rămâne a fi mereu actuală.

Modelul

Alegând o rochiță este important să se țină cont de tipul siluetei în așa fel încât să se evidențieze avantajele și să se camufleze micile neajunsuri. Indiferent dacă alegem o rochiță mini sau una lungă cu trenă, aceasta trebuie să fie aleasă în funcție de locul unde va fi sărbătorită trecerea dintre ani. Vor fi foarte actuale rochiile din stofe cusute cu pietre și fire de ață aurii sau argintii, paiete, catifea, mătase sau glitter. Acestea sunt perfecte pentru ținutele de Revelion, indiferent unde ai petrece trecerea dintre ani. Fie că vrei o ținută lejeră sau una sofisticată rochiile sau fustele cu paiete te vor ajuta să nu dai greș.

Roșul merită o mențiune separată

Cu incredere poți miza și pe roșu. Roșul este poate una dintre cele mai căutate culori pentru petrecerea de Revelion. Cu o rochie roșie nu doar că vei atrage atenția tuturor, dar vei respecta și tradiția potrivit căreia este bine să porți această culoare la trecerea dintre ani.

Excludem printurile ce intră în conflict cu șobolanul!

Trebuie de exclus printurile de pisică, tigru, leopard sau oricare animăluț care nu prietenește cu șobolanul. În 2020, chiar nu au cum să fie actuale! Accesoriile metalizate se vor asorta perfect cu ținuta aleasă.

Pentru momentul magic al trecerii dintre ani, ține minte: Tu ești cea care dă valoare, frumusețe și stil hainelor pe care le porți! Îmbracă zâmbetul, încrederea și buna dispoziție și vei arăta bestial, indiferent de ținuta aleasă!

Autor: Elena Mărăndici, designeră.

Foto: Vogue, Cosmopolitan

Vezi și: Designera Olga Parubina, despre ținutele acestor sărbători: „Alegeți culoarea în care o să vă simțiți regine” (Foto)