Există o serie de probleme dn domeniul frumuseții despre care nu vrem să vorbim cu prietenele sau medicii, dar pe care ne creează un disconfort enorm. Dacă vrei să atăți ideal, e timpul să recunoști aceste incomodități și să le rezolvi cât mai curând. 

1. Respirația urât mirositoare

Mirosul din gură îți este un mare dușman pentru fiecare, mai ales pentru că este greu să îl depistezi de sine stătător. Poți verifica dacă ai miros dacă elimini cu o lingură saliva de pe limba și să o miroși.

Soluție: Această problemă poate fi soluționată dacă porți o sticlă de apă. după tine. De asemenea este necesar să curăți limba de două ori pe zi. Respirația urât mirositoare poate fi cauzata de diverse boli: diabet, gastrita, sau boli ale nazofaringelui. Dacă aveți dureri în partea de mijloc al abdomenului, dificultăți de respirație, sau amigdale mărite, consultați medicul.

2. Păr crescut sub piele

Cauza acestei probleme poate fi creșterea anormală a părului după îndepărtarea.

Soluție: Înainte de epilare, ar trebui să faceți o procedură de peeling. De asemenea, puteți începe să utilizați o crema care încetinește cresterea părului. Nu uita de hidratarea pielii.

3. Zone întunecate ale pielii 

Vorbim despre colorarea zonelor intime, acest fenomen este firesc. De multe ori cauza pigmentării este supraponderabilitatea sau microtrauma după îndepărtarea părului.

Soluție: Încearcă să nu porți haine pea strâmte și schimbă modul în care îți faci îndepărtarea părului. Dacă te deranjează mult pielea întunecată din acea zonă poți apela la cosmetolog pentru albirea zonelor cu probleme cu laser.

4. Mirosul picioarelor 

Deși ești domnisoară, se întâmplă să ai miros neplăcut de la picioare. Motivul pentru care picioarele tale au miros ar putea fi hiperhidroza (transpirație excesivă) sau pantofi potriviți.

Soluție: Nu uita despre igiena picioarelor. Ei au nevoie să fie spălate cu o perie specială care va îndepărta celulele moarte ale pielii, cu care se hrănesc cu bacterii. Acordând o atenție la pantofi, ei trebuie să fie fabricați din materiale naturale.

5. Negii

Virusul Papilloma – o boală contagioasă, care se transmite prin contact dierect sau prin lucruri. Cei care riscă să fie afectați de negii au un sistem imunitar slab.

Soluție: Trebuie să ne amintim că virusul pătrunde prin răni deschise sau zgârieturi.  Deci, nu uitați despre măsurile de precauție. Spune nu la pantofii care te rod. Negii se elimină cu azot lichid sau cu laser.

6. Mirosul din zona intimă 

E firesc să ai miros în zona intimă, dar atunci când el devine insuportabil e timpul să bați alarma.

Soluție: Există o singură soluție – igienă. Nu exagerați cu spălarea pentru că riscați să încălcață echilibrul acido-bazic și, astfel veți agrava problema. Purtați lenjerie de corp din bumbac, evitați hainele strâmte și imediat după piscina faceți duș. Nutriție corectă ajută, de asemenea, să scăpați de mirosul intim.

7. Mustața

Mustața e coșmaul fiecărei femei

Soluția: Doar electroepilarea te poate ajuta să scapi de mustață definitiv. Mai poți îndepărta părut de deasupra buzei cu ceară sau pențeta.

 

Distribuie articolul: