Pe 16 septembrie, iHUB Chișinău își deschide ușile pentru al doilea eveniment consecutiv în domeniul medicinei digitale - „Future of Health: APPS”. După ce am analizat împreună cu 50 de tineri ambițioși domeniul WEB în medicină, suntem gata să cercetăm și domeniul aplicațiilor mobile (IoS și Android) care reprezintă o soluție reală și importantă în schimbarea peisajului medicinal din Republica Moldova.

Vor fi abordate și puse în discuție următoarele subiecte:

– ce este o aplicație mobilă?
– cum lucrează aplicațiile mobile?
– ce probleme ale sistemului medical din Republica Moldova pot fi soluționate prin intermediul
aplicațiilor?
– cum implementăm soluțiile?
– multe alte noutăți din domeniul mobile APPS.

Structura evenimentului și speakerii invitați:

10:30-11:00 Înregistrarea participanților
11:00-11:45 Medical Trendsetter: Apps cu Alex Cebotari, fondator „AVO”, companie care
lucrează în domeniul telecomunicațiilor axându-se pe rezolvarea problemei serviciului Roaming pe telefonul mobil
12:00-12:45 Medical Startup Made in Moldova: Baby Moon, o aplicație care monitorizează starea de sănătate a bebelușilor.
13:15-15:15 Apps Workshop cu Vlad Drahnea, Software Engineer, Hardware Enthusiast

Scopul „BreakingMed” este legarea colaborărilor prietenoase și ambițioase dintre persoane din domeniul medicinei și IT pentru a revoluționa sistemul medical prin lansarea unui produs digital la sfârșitul proiectului. Participarea la întreg proiectul „BreakingMed” este gratuită. Ca să  te înscrii la eveniment, completează formularul. 
Pentru mai multă informație, vizitează pagina de Facebook.

# # #

Proiectul „BreakingMed” e lansat în premieră în Republica Moldova de iHUB Chișinău în colaborare cu Drupal Moldova Association, cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională și Guvernul Suediei, reprezentat de către Agenția Suedeză pentru Cooperare și Dezvoltare Internațională (Sida).

Distribuie articolul: