Atunci când este frig afară, femeile parcă uită de modă şi de propria feminitate, acoperindu-se în nişte haine care nu le pun deloc în valoare.
Chiar şi iarnă fiind, însă, potrivit Ehow, poţi să te îmbraci astfel încât să iesi în evidenţă şi să îţi pui în valoare silueta. Iată ce paltoane sau geci poţi purta, în funcţie de forma corpului tău:

Acest tip de haină oferă o structură bine-definită umerilor şi echilibrează o talie nu tocmai subţire şi nişte şolduri mari. 

Palton

Dacă eşti micuţă de statură, poartă o haină care să nu se termine mai jos de genunchi, pentru a nu arăta şi mai scundă.

Palton pentru josute

Hainele din puf trebuie să aibă o centură în mijloc, pentru că altfel te vor face să arăţi de parcă nu ai nicio formă. Ele se potrivesc mai bine femeilor înalte.

PALTOANE DE PUF

O asemenea haină de blană, cu mâneci trei sferturi, este destul de pretenţioasă. Este bine să fii înaltă şi subţire pentru a fi avantajată de o astfel de alegere, iar haina să se termine în talie sau puţin deasupra ei.

Blana pentru inalte

Capele se potrivesc aproape tuturor siluetelor, fie că eşti înaltă sau slabă, mai plinuţă sau slabă. În plus, pot fi purtate în zilele în care vremea nu este nici rece, nici caldă. 
Capa 

Aceasta este tot un fel de capă, tocmai bună pentru zilele nu prea geroase. Având extra volum, se potriveşte mai bine pe siluetele înalte şi nu foarte bine definite.

Capa

Această jachetă exprimă lux şi eleganţă, arătând bine pe o femeie atletică. Cu siguranţă trebuie să o porţi împreună cu alte haine business sau elegante şi în niciun caz nu trebuie să lipsească pantofii cu toc.

Haina de tip halat
O haină în formă de halat, cu o centură groasă în talie, îţi va accentua feminitatea şi te va face să arăţi mai slabă, în timp ce croiala clasică îţi conferă eleganţă.

Ai încredere în tine şi încearcă să experimenteze chiar şi cu hainele groase şi nu uita că moda trece, dar stilul rămâne.

Distribuie articolul: