Campanie inedită, lansată de compania de cosmetice AVON vine să prezinte femeilor cât de importantă este imaginea de cuplu pe care ne-o construim în cap și cât de important este să punem capăt tăcerii la timp. Mai exact, femeile pot învăța cum să identifice violența domestică, dar și cum o pot combate.

„Platforma vine să răspundă femeilor la diverse întrebări și le ajută să recunoască violența. Am ales cele mai bune articole despre violența, create de jurnaliștii din România pentru a ilustra cât de grav este acest fenomen și ce consecințe poate avea. Vorbim cu femeile noastre despre drepturile lor, despre cum este viața în adăpost. În acest context reamintim că Avon susține Campania Respectului, care de 9 ani vine să informeze femeile din țara noastră, să ofere suport centrelor de adăpost din țară”, ne-a comunicat Doina Babcinschi, PR Specialist AVON Moldova.

Campania are și un titlu care să atragă atenția, pentru că multe „cupluri perfecte” se ciocnesc cu problema violenței și o ascund de ochii lumii, demonstrând în continuare afecțiunea și dragostea în public. Acest lucru a fost perfect ilustrat și în spot-ul campaniei, promovat pe tot teritoriul țării.


Pe platforma dedicată Campaniei Respectului puteți găsi și o secțiune cu centre de adăpost pentru victime, dar și organizații care sunt specializate în acest domeniu și pot veni cu un ajutor femeilor aflate în impas. Află cum poți ajuta o victimă a violenței domestice!