Află cât de norocos ești în dragoste, planeta dragostei îți spune totul” este primul articol semnat de astrologul revistei online Pentruea.md, Paula Eller. De acum înainte, în fiecare săptămână, Paula Eller îţi va aduce cele mai veridice prognoze astrale şi va pregăti articole de interes pe diferite teme astrologice, inclusiv la solicitarea cititorilor. „Ideea de a colobora cu revista online PentruEa.md a venit încă acum doi ani, dar abia acum am putut pune totul pe roate. Din copilărie mi-am dorit să fiu o persoană publică, interpetă sau dansatoare, dar nu m-am gândit niciodată că voi face astrologie. Am făcut cunoştinţă cu astrologia întâmplător şi m-am lăsat cucerită pentru totdeauna”, povesteşte Paula Eller.
În opinia astrologului Paula Eller ca „să înţelegi astrologia, trebuie să-ţi placă astronomia sau cel puţin trebuie să fii atras de acest domeniu. Astrologia mă ajută în viaţă, să nu mă grăbesc şi să iau cele mai bune decizii. Asta le doresc şi tuturor cititorilor PentruEa.md”.

Paula Eller este un astrolog specializat din Republica Moldova, cu studii în domeniu. Are în spate câteva facultăţi şi o experienţă care o creditează drept un specialist calificat şi competent.

Totodată PentruEa.md informează că în curând urmează să lanseze o platformă de discuţii online între cititori şi astrologul Paula Eller. Cei mai activi cititori vor obţine o sedinţă individuală la astrolog.

Distribuie articolul: