Eugen Tomac, Deputat în Parlamentul României a devenit astăzi tată de fetiță. Este al doilea copil în familia deputatului de origine basarabeană și a soției sale, Diana Postica. 

Deputatul Eugen Tomac a scris astăzi pe pagina sa de Facebook vestea că s-a născut fetița familiei Tomac: “Bine ai venit pe lume, fetița tatei”. Prietenii, apropiații și simpațizanții lui Tomac au adus felicitări și urări de sănătate atât copilei, cât și proaspeților părinți. Printr-o fericită coincidență, nașterea fetiței deputatului a coincis cu ziua de naștere a președintelui României, Traian Băsescu. Fetița venită astăzi pe lume este al doilea copil în familia Tomac, după băiatul Radu, în vârstă de trei ani.

 Eugen Tomac anunță că i s-a născut fiica

Radu Tomac, fiul mai mare

Eugen Tomac s-a născut în satul Babele, raionul Ismail, regiunea Odesa, Ucraina și este un politician, istoric și jurnalist român. În mai 2013, reprezentantul cetăţenilor români din Republica Moldova în Parlamentul Românei, deputatul Eugen Tomac, şi-a deschis un birou parlamentar la Chişinău. 

Echipa Revistei PentruEa.md îi ureză proaspătului tătic de fetiță multă sănătate și bucurii netrecătoare din partea copiilor.

Distribuie articolul: