Violeta Ivanov se numără printre acele femei despre care putem spune: „eminentă, comsomolistă, sportivă și pur și simplu o doamnă frumoasă”, notează Revista Aquarelle în numărul său din Iulie 2013. Deputata a acordat atunci un interviu publicației pentru femei, în care a vorbit despre locurile unde face shopping, brandurile preferate și bijuteriile pe care le are – „detalii plăcute din viața sa”, mai notează publicația.

„Despre pantofi: Protocolul nu permite să port pantofii deschiși. Dar, atunci când există posibilitate, aleg sandale de la Loriblu. Poate că iubesc încălțămintea acestui model pentru că nu le pot purta dese ori. (zâmbește)

Brandul preferat: Dacă vorbim despre pantofi, îmi place Loriblu. În ceea ce ține de îmbrăcăminte, prefer Calvin Clein, Tahari. Ei știu cum să creeze costume clasice și, în același timp, să le înzestreze cu caracteristici unice (ornamente interesante, brodate cu mărgele, etc.).

Despre genți: Am multe genți. Consider că ele sunt un accesoriu foarte important pentru orice femeie. În prezent, printre favorite – geanta roșie, care a fost achiziționată în Elveția.

ivanov 4

Rochiile: Îmi plac rochii simple, elegante, așa cum este aceasta – de la designerul Annie Claire. Am cumpărat-o în Franța. Culoarea sa mi-a atras atenția, îmi place să combin albastru-închis cu maro sau verde închis.

Shopping: În Moldova, aproape nu trec pe la magazine – nu am timp. Practic completez garderoba grație cumpărăturilor făcute în timpul deplasărilor în străinătate. Atunci când preconizez o vizită undeva în
altă țară, îmi fac un program astfel încât o zi să dedic cumpărăturilor. Îmi place să fac cumpărături în Geneva și Paris.

ivanov 1

Bijuterii: Soțul mi-a dăruit un set de bijuterii de la designerul italian Roberto Bravo după nașterea celui de al doilea copil. Avem două fiice, deci cred că și ele vor purta bijuteriile mele. (Zâmbește)

Orașul preferat: Sankt Petersburg – un oraș cu o istorie bogata. Palatul din Taurida – unul dintre monumentele mele preferate. Apropo, acolo se organizează ședințele Adunării Interparlamentare a CSI, în cadrul căreia prezidez
Comisia pentru politică agrară, resursele naturale și mediu.

Citește și: La 47 de ani, deputata Violeta Ivanov a devenit bunică!

Scriitori preferați: Sunt inspirată de clasicii ruși. Autori favoriți – Dostoievski, Tolstoi. Actualmente citesc romanul „Centura de piatră” de Evgheni Fiodorov. Cartea descrie modul în care setea de bogăție îl transformă pe om într-o fiară. Cred că tema abordată este una actuală.

Fetișul meu: Nu sunt indiferentă față de mărgele. Practic, am un colier pentru fiecare haină, dar rareori le port. Codul vestimentar nu permite să le port la ședința parlamentului, dar în vacanță le port cu plăcere.

ivanov 3

Cosmetică: Am încredere în brandul vestit Lancome. La fel îmi plac toate produsele lor.

Parfumul preferat: Parfumul aleg în funcție de anotimp. Primăvara poate fi o aromă proaspătă cum ar fi Un Jardin apres la Mousson de la Hermes. Parfumuri care sunt întotdeauna la îndemână – Chanelle Chance

Muzica favorită: Îmi place muzica de cameră, blues, o perioadă de timp ascultam compoziții italiene. Dacă să vorbim despre artiști de rock, Pink Floyd – este muzica anilor mei de studenție.

Florile inimii: Îmi place mereu să primesc trandafirii galbeni. În luna septembrie e ziua mea de naștere, și casa mea se transformă într-o adevărată seră galben-roșie.

Dimineața mea: Ziua începe cu o ceașcă de cafea și fructe. De obicei, gătesc terci copiilor mei, dar nu am timp să iau micul dejun cu ei.

Călătorii: Malta. Este o insulă uimitoare, unde practic nu există nici apă nici sol fertil. Dar fermierii strâng recolta de trei ori pe an. Imaginează-ți cât de harnici ei?! Am trebui să învățăm de la ei!

Muzeul preferat: Ermitaj. Îmi place chiar mai mult decât Louvre. Sper că în această vară să mergem cu familia la Sankt-Petersburg. Copiii noștri nu au văzut încă acest oraș minunat.”

Precizăm că recent Revista noastră a publicat footografii cu fiica deputatei Ivanov, care își arată mașinile de lux și gențile de firmă pe Instagram! O zi mai târziu, deputata vizată în articol a reacționat, comentând fotografiile.

Foto: Facebook.com, arhivă personală

Distribuie articolul: